Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar

Planulo krovište Gaj FM-a, vatra ugašena nakon 15-ak minuta

siniša dvornik,požarište,vatrogasci (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
14.09.2012.
u 22:24

Danas su se po nalogu stečajnog upravitelja obavljali nekakvi radovi, a vatra se pojavila nakon što su radnici napustili krug tvornice

Večeras oko 20,30 sati u pilani tvrtke Gaj FM u stečaju planuo je požar. Vatra je zahvatila krovište, ali je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca ugašena za petnaestak minuta.

Iz neslužbenih izvora doznajemo da su se danas po nalogu stečajnog upravitelja obavljali nekakvi radovi, a vatra se pojavila nakon što su radnici napustili krug tvornice. Policija i protupožarna inspekcija ispituju uzrok požara u kojem nije nastala veća šteta.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
legende
10:10 15.09.2012.

sve ok u članku,samo ste mogli navesti o kojem se gradu radi....(Gaj je u Slatini)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije