Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koprivnica

Plakati najavljuju tajnovitog kandidata za gradonačelnika

'27.12.2012., Koprivnica - Predizborni plakat na kojemu pise: \'Godinama samo vam vjerovali, razocarani smo. Zelimo posteniju Koprivnicu\' ciji autor jos uvijek nije poznat.  Photo: Marijan Susenj/PIX
'Marijan Susenj/PIXSELL'
28.12.2012.
u 13:00

Oglasna mjesta zakupila tvrtka u vlasništvu izdavača Podravskoga lista Mladena Švace, ali ostaje nepoznato tko je naručitelj

Sudeći prema veleplakatima koji su ovih dana osvanuli na pet mjesta u Koprivnici, u utrku za pobjedu na lokalnim izborima uključit će se još netko povrh već poznatih stranačkih kandidata.

Zakup

Plakati šalju očitu poruku protiv SDP-a, koji Koprivnicom vlada od 2001. godine, ali nije ih, kako doznajemo, postavila nijedna od oporbenih stranaka poput HDZ-a, HSS-a ili Hrvatskih laburista. Doznali smo da je oglasni prostor od Grada Koprivnice zakupio promidžbeni obrt Press u vlasništvu Mladena Švace, izdavača lokalnoga tjednika Podravskog lista.

- To je točno. Zakupili smo oglasni prostor za račun klijenta čije ime u ovome trenutku ne želim otkriti. Mogu samo reći kako se ne radi ni o jednoj od stranaka koje su već istaknule svoje kandidate za gradonačelnika - izjavio je jučer Švaco, dometnuvši kako je njegov promidžbeni obrt autor kreativnog rješenja plakata.

To što na plakatima piše: "Godinama smo vam vjerovali. Razočarani smo. Želimo pošteniju Koprivnicu! - jasno sugerira da su upereni protiv SDP-ove administracije, koja je na čelu "crvene Koprivnice" više od desetljeća, najprije pod gradonačlenikom Zvonimirom Mršićem, sada šefom Podravkine uprave, a u zadnjih deset mjeseci pod njegovom bivšom zamjenicom Vesnom Želježnjak.

Intervju

Već se nekoliko tjedana u kuloarima šuška da sam Švaco namjerava povesti nezavisnu listu u izbornoj utrci, ali on to jučer nije želio potvrditi.

Ipak, u nedavnome intervjuu u svome tjedniku ustvrdio je kako je sazrijelo vrijeme da se nakon 12 godina u Koprivnici promijeni vlast.

"Vladajući su potrošeni, nemaju ni svježih ljudi niti novih ideja, postali su društveno neosjetljivi i politički isključivi. Istovremeno, oporbene stranke nude nam ljude koji nemaju ni kapaciteta niti znanja napraviti toliko potrebni društveni zaokret." - kazao je Švaco u tome intervjuu.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar tkozna
tkozna
09:19 29.12.2012.

he he he, anonimko, bolje ti je preskoči Koprivnicu i gledaj Županiju, tamo će biti mjesta od Župana do portira!

Avatar mate112
mate112
13:18 28.12.2012.

radonačelnik? hehe pa švaco se kandidira za župana, šta reći?

BO
boraczapravdu
18:24 28.12.2012.

mladek čija je jedina stranka novac, ako platiš tada o tebi piše hvalospjeve a ako ne platiš onda te blati. a sam na sebi ima toliko blata da tri rijeke drave to nemogu isprat. On i njegov kompić robek, dotpencii u koprivnicu , umislili su da oni najbolje znaju kaj je dobro za grad, za poduzeća i za okolinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije