Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humano

Pjesmom protiv raka pluća

rak (1)
presnimila Lj. Risek
15.11.2012.
u 11:12

U udrugu su uključeni liječnici i medicinsko osoblje koji su u svakom trenutku spremni oboljelima pomoći stručnim savjetom i pružiti im utjehu i nadu

– Iz vlastitog iskustva mogu posvjedočiti da Udruga oboljelih i liječenih od karcinoma pluća „Kaj sad“? i u teškim trenucima bolesnicima pruža osjećaj da nisu sami. Važna nam je nada da uz potporu svojih obitelji i medicinskog osoblja možemo pobijediti tu tešku bolest. Bilo bi dobro kad bi i društvo prepoznalo važnost rada udruge te joj i novčano pomoglo jer sada se financira samo simboličnom članarinom i uz potporu nekoliko sponzora – kazao nam je pacijent koji je obolio od raka pluća i došao je u Bolnicu za plućne bolesti i TBC u Klenovniku na kemoterapiju. Upravo to glavni je razlog zbog kojeg udruga „Kaj sad“? u petak u kinodvorani u Ivancu priređuje veliki humanitarni koncert. Početak je u 19 sati, a nastupaju Rajko Suhodolčan, Žiga Međimurski, Sandra Šincek, Kavaliri, Mejaši, Tihomir Kožina i vokalni ženski sastavi Sakcinski i Kaliope.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vexans
11:46 15.11.2012.

S ljudske strane za svaku pohvalu.Malo što se može učiniti u terminalnoj fazi lječenja ca. pluća i zato puno hvala ovim dobrim ljudima!No,molim te rekovalescente,koji jako puno znaju i o prevenciji ca.pluća da i o tome poduzmu neke korake! Svijesni smo da Industrija cigareta NE dozvoljava veće propagandne akcije PROTIV PUŠENJA! Znamo da je ta đavolja proizvodnja(i alkohola) najveći "donator" državnog proračuna!Sjećamo se kako je urgentno ministar Zdravlja dr.Ostojić DEMANTIRAO POSKUPLJENJE cigareta! Da,mnogi su u tom vražjem kolu interesa..A na drugoj strani ovi dobri ljudi ali bez političke il financijske snage! No,teško je oboljelima na Jordanovcu pogledati u oči i reči MI SMO KRIVI za vašu bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije