Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oktanski start

Pedesetak posada na 37. Croatia reliju

reli
Dragutin Šantoši
14.05.2010.
u 16:47

Croatia reli drugo je ovogodišnje bodovno natjecanje EP-a. U konkurenciji EP-a bit će 35 posada, među kojima je 14 hrvatskih.

RIJEKA - U popodnevnim je satima u Rijeci i službeno otvoren 37. Croatia reli, trodnevna manifestacija koja okuplja pedesetak automobilskih posada iz deset zemalja, a održava se pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića. Veliko oktansko nadmetanje otpočelo je startom na Korzu ispred Gradske vijećnice u 16 sati.

Natjecatelji će se na ukupno petnaest brzinskih ispita ukupne dužine 252 kilometra i na osam različitih lokacija tijekom tri dana u Primorsko-goranskoj županiji boriti za bodove u Europskom prvenstvu.

Naime, Croatia reli drugo je ovogodišnje bodovno natjecanje EP-a. U konkurenciji EP-a bit će 35 posada, među kojima je 14 hrvatskih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije