Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene padaju

Pada cijena stanova u Centru, Jarun i Trešnjevka najtraženiji

\'stanovi\'
Ilustracija
01.12.2011.
u 15:09

Najveća je razlika u cijenama stanova na mjesečnoj razini u studenome zabilježena u Centru, gdje su stanovi bili 0,4 posto povoljniji nego prethodnog mjeseca

Gledajući potražnju za stanovima na razini cijele Hrvatske, u mjesecu koji smo ispratili i dalje je najveća je potražnja zabilježena na području Zagreba i Zagrebačke županije. No, tražene cijene stanova nastavile su se i u studenome kretati silaznom putanjom te su bile mnogo niže nego prijašnjih godina, podaci su portala Crozilla.com.

Najtraženije zagrebačke četvrti u studenome, kada je o kupnji stanova riječ, bile su Centar, Trešnjevka i Jarun. Novi Zagreb i Centar prošlog mjeseca zabilježili su pad cijena stanova, dok su stanovi koji su se nudili u zapadnom i istočnom dijelu Zagreba zabilježili blagi porast cijena.

Najveća razlika u cijenama stanova na mjesečnoj razini u studenom je zabilježena u Centru, gdje su stanovi bili 0,4 posto povoljniji nego mjesec prije, a prosječna tražena cijena jednog četvornog metra iznosila je 2065 eura. U Novom Zagrebu prosječna cijena stana u studenome iznosila je 1484 eura po četvornom metru, što je 0,07 posto manje nego prethodnog mjeseca.

Stanovi zapadnog dijela grada zabilježili su porast cijena od 0,06 posto, što preračunato u eure iznosi tek 1 euro više pa su cijene u studenome iznosile 1716 eura po četvornom metru. U istočnom dijelu Zagreba cijene su porasle tek 0,3 posto pa je cijena jednog četvornog metra iznosila 1759 eura.

Komentara 6

JA
james49
16:41 01.12.2011.

Ove razlike u cijeni su kao i najave Vlade Hrvatske kako se Hrvatska pokrenula za 0,5 %. Jaka stvar

TM
TM
17:06 01.12.2011.

Kupujte stanove biti ce vam pametnije nego sto se borite u kojoj cete valuti sparati.Na vama mjenjacnice samo zaradjuju.Svicarska banka ce tak i tak srusiti vrijednost svoga Franka jer je preskup za njihovu ekonomiju.Opet cete vristati da je svicarac kriv.Pamet u glavu i budite na miru

CV
cvijece
17:35 01.12.2011.

Ne kupijte beton ako baš ne morate,vratite se prirodi - stostruko će vam vratiti,na selu je život dobar,obrazujte se u svakoj dobi života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije