Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužni 32 mil.kuna

Otvoren stečaj nad varaždinskom Meteor grupom

\'05.08.2010. slunj- meteor grupa iz varaždina počela je gradnju 46 stanova za čanike i dočasnike, te stradalnike domovinskog rata, a rok je 14 mjeseci ivona škalamera/vlm\'
\'\'
22.05.2012.
u 21:19

Za stečajnu upraviteljicu imenovana je Nevenka Golubić iz Štefanca, kojoj vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja.

Na Trgovačkom sudu u Varaždinu u utorak je otvoren stečaj nad Meteor grupom. Riječ je o tvrtki koja je jedan od najvećih privatnih partnera Varaždinskoj županiji u gradnji škola i dvorana po modelu javno-privatnog partnerstva. Za stečajnu upraviteljicu imenovana je Nevenka Golubić iz Štefanca, kojoj vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja. Meteor je inače u blokadi od prosinca, a njezine obveze prema bankama, dobavljačima i leasingu iznose oko 32 milijuna kuna.

Inače, prema modelu JPP–a u Varaždinskoj županiji obnovljena je Županijska palača te su izgrađena ili dograđena 32 školska objekta. Deset je novoizgrađenih dvorana, 19 dograđenih škola, jedna škola je novoizgrađena, a u dvije su bile rekonstrukcije školskih dvorana u učionički prostor. Pitanje je što će sada biti sa školama i dvoranama, odnosno ulaze li one u stečajnu masu.

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
12:35 23.05.2012.

Ovo je klasičan primjer razlike između socijalističke hrv. i republike hrv. ............... soc. hrv. je otvarala poduzeća a rep. hrv. ih zatvara ..............

UK
Ugo Kajvez
12:36 23.05.2012.

Pa iz donjeg komentara pitam .. opet .......... čemu služi ova i ovakva država ?? .........

SP
spartak
15:18 23.05.2012.

Bravo Ugo, ne može se reći kraće, a sve reći.. Možda jedino oštrije: Smrt kapitalizmu - sloboda narodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije