Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu bikeri

Organizatori očekuju više od 3000 vlasnika i ljubitelja "dvokotača"

'17.06.2010., Koprivnica - Organizatori ubrzano sastavljaju satore i postavljaju drugu opremu za motorijadu ovog vikenda. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
17.06.2010.
u 17:00

Sutra u 15.30 sa Šoderice kreće atraktivan defile motora prema Koprivnici, a bit će priređene i brojne zabavne motoigre.

Sve je spremno za početak 13. Roosters Moto Meetinga, koji će se danas i sutra održati na jezeru Šoderica.

Organizatore smo posjetili jučer, kada su obavljali posljednje pripreme.

Među najvećim susretima

Za posjetitelje je osiguran prostor za kampiranje na površini od 5000 metara kvadratnih. Postavljeno je nekoliko velikih šatora, dimenzija 20 sa 10 metara, šankovi i ekoloških zahoda. Pozornica je i ove godine smještena na obali.

Prema riječima predsjednika Damira Matijaška, i ove se godine na Šoderici očekuje između 3000 i 4000 posjetitelja, što susret svrstava među veće i Hrvatskoj.

Današnju svirku u 20 sati otvorit će koprivnička grupa Kamen, nakon koje će nastupiti Puna luna. U 23 sata na redu je cover bend Dominanti, a nakon njih će se na pozornicu ponovno popeti Kamen. Sutra svirka počinje nastupom Stare garde (Razvaline) u 21 sat, a headlineri Hladno pivo će nastupiti u 23 sata. Oko jedan sat iza ponoći počet će erotic show, a nakon toga ponovno slijedi Puna luna.

Moto igre

Za brojne bikere koji će doputovati u Podravinu, u subotu će biti pripremljene motoigre. Na rasporedu su atraktivna spora vožnja, potezanje rastezljivog užeta, motoalka, te crazy pony. Naravno, bit će organizirano i ispijanje pive u kojem će pobijediti natjecatelj koji u što kraćem vremenu popije 1,75 litara piva. U subotu će u 15.30 krenuti defile kroz Peteranec prema Koprivnici, gdje će bikeri pojesti besplatan grah, a nakon toga će se kroz Đelekovec vratiti na Šodericu.

Subotnji upad pješacima će se naplaćivati 40 kuna, a bit će besplatan za bikere. Roostersi najavljuju kako će i ove godine dio prihoda donirati Dječjem domu Svitanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije