Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED

Opljačkani orahovički radnici stigli u Viroviticu

prosvjed (1)
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/5
18.03.2010.
u 12:04

Radnici traže isplatu tri plaće, smjenu nesposobne uprave i pomoć države u restrukturiranju i spašavanju 460 radnih mjesta o čemu je Vlada RH početkom rujna donijela odluku.

Nakon prosvjeda koji su održali u svojoj tvrtki KIO Orahovica i u središtu Orahovice, danas u 12 sati više od 150 radnika stiglo je autobusima u županijsko središte Viroviticu.

Mirni prosvjedni skup održava se ispred zgrade županije, a radnici traže isplatu tri plaće, smjenu nesposobne uprave i pomoć države u restrukturiranju i spašavanju 460 radnih mjesta o čemu je Vlada RH početkom rujna donijela odluku.

Prosvjed prolazi mirno i bez izgreda, a radnici ističu da samo žele raditi i živjeti od svoga rada.

Ključne riječi

Komentara 3

UD
udrimuski
16:39 18.03.2010.

vidim da su neki promjenili tim...

PA
pazistečaj
21:40 18.03.2010.

Vuk dlaku mjenja, ali čud nikada.

IP
iples65
17:28 26.03.2010.

sve je to sposobna država omogučila,bogačenje na tuđoj muci i radu i nakon pljačke nikome ne odgovarati za učinjeno.Živjela HRVATSKA !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije