Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUSNO PODRUČJE

Opet nemirno u Plaškom - je li pročelnik istukao domara škole?

plaški
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
25.05.2010.
u 16:44

– Svi štite Šušnjića koji je po zanimanju pravnik, pa mu kolege ne žele suditi. Jednom sam po uputama Općinskog suda u Ogulinu napisao tužbu, ali su me iz suda odbili uz objašnjenje da nije dobro sastavljena – rekao je Boris Slišković.

Naravno da nisam fizički napao domara škole, Borisa Sliškovića. Na prihvatljiv sam ga način zatražio da sam ne otvara sef u potrazi za ključevima doma koje sam mu htio dati. Kada me nije poslušao, zamolio sam ga da iziđe iz prostorije i zgrade, a kada je i to odbio, primio sam ga za lakat i izveo iz sobe. Nakon toga me počeo vrijeđati i napao me, a ja sam se branio i dobio nekoliko udaraca – ispričao je Slavko Šušnjić, općinski pročelnik u Plaškom, svoju stranu priče o nedavnom sukobu u općinskoj zgradi. Kaže da je samo htio poštivati proceduru i općinsku imovinu.

Ne želi naštetiti nikome

Dodao je da mu je žao što se to dogodilo, jer da nikome, pa niti domaru ne želi naštetiti. Tvrdi da nema ništa protiv Sliškovića niti se ikada s njime sukobio.

Boris Slišković, pak tvrdi, da je to bio treći sukob u kojem ga je pročelnik napao i da će ga tužiti, ali sudovima izvan zemlje ako treba, jer da mu odvjetnici u Ogulinu ne žele pomoći.

– Svi štite Šušnjića koji je po zanimanju pravnik, pa mu kolege ne žele suditi. Jednom sam osobno, po uputama Općinskog suda u Ogulinu napisao tužbu i ispunio sve zahtjeve u obrascu, ali su me iz suda odbili uz objašnjenje da tužba nije dobro sastavljena – rekao je Boris Slišković.

Dodaje da je nevjerojatno to što mu se u posljednjih godinu i pol događa i vjeruje da mu netko namjerno montira neke stvari da bi ga se ‘ocrnilo’.

Dokumentacija za policiju

– Šušnjić je rekao da mu nitko ne može ništa i vjerujem da je u Plaškom to stvarno tako. Ovo što mi se dogodilo je dno dna, ozlijede koje mi je nanio kada sam došao po ključ doma, pogledao je i liječnik i tu ću dokumentaciju predati policiji. Pročelnik me napada bez povoda, jer ključevi nisu trebali meni, nego ravnatelju škole koji me poslao u općinu po njih. Ne znam šta sam trebao učiniti – kazao je Boris Slišković.

Tvrdi da Slavko Šušnjić jedino njemu nije isplatio dnevnice za rad u izbornom povjerenstvu za lokalne izbore.

– Ako misli da me treba tužiti, neka to i napravi. Što se tiče isplate dnevnica, B. Slišković nije bio član izbornog povjerenstva ili biračkih odbora već je tada zamoljen, od ravnatelja škole gdje su stanovnici glasovali, da dođe uključiti grijanje na dan izbora. Nije u skladu s propisima izbornog povjerenstva da se plaća korištenje prostora državnih institucija. Stoga nije bilo osnove da mu se isplaćuje novac za dnevnice za uključivanje grijanja. Osim toga, nekoliko je puta grijanje uključio i ravnatelj škole. Zbog tog navodno duga sam imao verbalni sukob sa Sliškovićem prije godinu dana, ali i tada sam mu to objasnio, kao i ravnatelju škole – objasnio je pročelnik S. Šušnjić i dodao kako je Sliškovića prije godinu dana napao sadašnji zamjenik načelnika Damir Šalov. Boris Kašljević, iz Udruge naseljenih Hrvata kazao je da je Borisa Sliškovića prije godinu dana napao i Marko Kasipović, novoizabrani predsjednik općinskog HDZ-a. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
strsica
04:14 11.07.2010.

Tako malo mjesto a toliko kriminalaca unjemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije