Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukinute linije

Opet će se putovati autobusima na relaciji Osijek - Pečuh

slavonija bus,autobus
Duško Mirković/PIXSELL
21.05.2013.
u 13:25

Požežani su prethodno stupili u kontakt sa Zajednicom Mađara u RH te uz pomoć mađarskog veleposlanstva i resornih ministarstva obje države pokrenuli proceduru kako bi ishodili sve potrebne dozvole.

Nakon ukidanja i posljednje prometne veze između Osijeka i susjedne Republike Mađarske početkom prosinca prošle godine, a što je na noge podiglo veliki broj učenika i studenata koji nastavu pohađuju u susjednoj državi, požeški prijevoznik APP 24. svibnja otvara liniju iz Osijeka prema Mohaču i Pečuhu. Požežani su prethodno stupili u kontakt sa Zajednicom Mađara u RH te uz pomoć mađarskog veleposlanstva i resornih ministarstva obje države pokrenuli proceduru kako bi ishodili sve potrebne dozvole.

- S mađarske strane se kao partner uključio autobusni prijevoznik iz Pečuha - Pannon Volan. Polaske smo prilagodili izravnim vezama za i iz Budimpešte s polazištem iz Pečuha i Mohača - izvijestio je Mario Marić, voditelj osječke poslovnice APP-a.

Na relaciji Osijek - Pečuh prometovat će se petkom i nedjeljom. Dok će se nedjeljom iz Osijeka u smjeru mađarskog Pečuha kretati u 15.10, od tamo će se vraćati u 21.55, a petkom će se iz smjera Osijek polaziti u 19.45, a vraćati u 18.45 sati.

>>Po čemu je poznat mađarski grad Pečuh?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije