Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Općina Breznički Hum u projektu "Interkulturalno EU partnerstvo"

hum
Privatna arhiva
18.11.2011.
u 12:39

Projektom se povećala svijest građana o očuvanju kulturnog nasljeđa, mjerama civilne zaštite u EU te volontiranju

U općini Breznički Hum održan je projekt pod nazivom "Interkulturalno EU partnerstvo", u čijoj je pripremi i provedbi općini pomogla AZRA.  Projektni partner koji je pridonio provedbi projekta jest slovenska općina Krško. Od najveće važnosti u provedbi projekta bila je interaktivna radionica održana u Vatrogasnom domu u Radešiću gdje su članovi vatrogasnih udruga razmijenili iskustva te raspravljali o mogućim budućim zajedničkim projektima. Nakon toga održala se zajednička vatrogasna pokazna vježba.

Projektom se povećala svijest građana o očuvanju kulturnog nasljeđa, mjerama civilne zaštite u EU te volontiranju što su predstavnici hrvatskih i slovenskih vatrogasnih udruga i potvrdili potpisivanjem obnovljene povelje o bratimljenju u duhu Europske unije. Predstavnici lokalnih vlasti dviju općina na sjednici potpisali su povelju o prijateljstvu čime dugoročno jamče suradnju te stvaranje zajedničkih razvojnih projekata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije