Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjelodnevni program

Opatija postaje velika pozornica Liburnia Jazz Festivala

elvis12
Goran Kovačić/PIXSELL
02.07.2010.
u 15:01

Glavne zvijezde festivala bit će Vasil Hadžimanov Band iz Makedonije i Kyle Eastwood iz SAD-a, sin slavnog Clinta, uz već najavljeni nastup soul legendi Tower of Power.

Opatija je od 2. do 4. srpnja domaćin 10. Liburnia Jazz festivala. Glavne zvijezde festivala bit će Vasil Hadžimanov Band iz Makedonije i Kyle Eastwood iz SAD-a, sin slavnog Clinta, uz već najavljeni nastup soul legendi Tower of Power.

Opatijske će ulice i prostor Ljetne pozornice u sljedeća tri dana živjeti u duhu jazz glazbe. Večeras, prvog dana festivala na Ljetnoj pozornici u 21 sat nastupaju  "marchin band" Funk off i Vasil Hadžimanov Band. 

U subotu, 3.srpnja na Ljetnoj pozornici nastupaju Ex Temopre Orchestra i Kyle Eastwood. Karakteristična je za Liburnia Jazz festival i ulična svirka, gdje će nastupiti Andrej Kolosov i Aura Group iz Rusije, The Roosevelt Jazz Band iz SAD-a i domaći bendovi Deniz Razz Quartet, Solar Quartet, Big Band Samobor, Spart Jazz Group, Dusty Grooves, Spart Jazz Group i Speak no evil. Posebnost  Liburnia Jazz Festivala je i  turistički brod Jazz Boat koja uz živu svirku jazz banda krstari Liburnijskom rivijerom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije