Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće

Odlučeno je, Split gradi spomenik Franji Tuđmanu nasred rive!

\'Split.23.09.2010. Sjednica gradskog vijeca. Oporba je napustila sjednicu ne dozvolivsi glasanje za prijedlog dopune dnevnog reda. Presjednica gradskog vijeca Nevenka Becic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
08.07.2011.
u 16:13

U polupraznoj vijećnici ostalo je 15 vijećnika: 12 Kerumovih, dva HDZ-ova, jedan neovisni i jedan HSP-ovac. Suzdržana je bila samo Milica Cipci (SU)

Split će nasred rive imati spomenik Franji Tuđmanu. Zapravo, riječ je o spomeniku neovisnosti, koju će utjeloviti lik prvog predsjednika Republike Hrvatske. Ideju Kerumove administracije poduprlo je i dvoje HDZ-ovih vijećnika, a da bi podržao tu ideju, u vijećnicu se na 40. točku vratio Luka Roguljić (HSP), koji je otišao ujutro kada su njegova predsjednika izbacili zaštitari.

Vijećnici SDP-a i HNS-a napustili su sjednicu nakon što je Nevenka Bečić, predsjednica Vijeća, odbila njihov prijedlog o izbacivanju te točke s dnevnog reda. Zamjenik gradonačelnika Jure Šundov rekao je da mu je drago što ne rade u punom sastavu jer su u vijećnici samo oni koji vole Hrvatsku.

Komentara 260

OB
-obrisani-
20:49 08.07.2011.

spomenik dr.franji tuđmanu? svuda..na svaki 25 metara

KA
karambita
12:46 15.07.2011.

Gospe draga, hoce nam rivu unakaziti

OB
-obrisani-
08:44 09.07.2011.

asti gospe bilo bi lipo da se na rivi napravi spomenik za bracu i seku(kerume) da narod može gladit po spolovilu njih umisto palca grgura ninskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije