Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal

Odlazim zbog zdravlja, a ne zato što sam krivotvorio diplomu!

stavljenic
Kristina Štedul fabac/Pixsell
07.07.2012.
u 10:24

Mnogi se pitaju tko je sljedeći, s obzirom da je gradonačelnik Damir Jelić naredio provjeru diploma i svjedodžbi svih kadrova u Gradu

Ne znam tko je napisao to pismo. Uvijek sam pomagao ljudima i nikome se nisam zamjerao. Stekao sam titulu inženjera prometa 2005. na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu i diploma je godinama u Gradu – kaže sada već bivši direktor Hrvatskog radio Karlovca Marijan Stavljenić (HDZ).

 Na provjeri i komunalni redar

 Poručuje da se povlači iz zdravstvenih razloga, a ne zbog lažirane diplome za što je optužen u anonimnom pismu upućenom gradskoj upravi. Tako je nakon pročelnice Ureda župana Bernardice Topolnjak-Halapa i prvog čovjeka marketinga u Gradskom kazalištu Zorin dom Gorana Đuraševića, navodno zbog krivotvorenog dokumenta o školovanju ‘pao’ još jedan visokopozicionirani dužnosnik.

Da je pismo, čiji je sadržaj izašao u javnost, pristiglo u Grad, potvrdio nam je gradonačelnik Damir Jelić (HDZ). Proslijedio ga je policiji.

 – Zatražio sam očitovanje direktora. On je podnio neopozivu ostavku – kaže Jelić. U pismu stoji i da jedan djelatnik Grada ima lažnu diplomu, ali da je zaposlen temeljem srednje stručne spreme, što i zahtijeva njegovo radno mjesto.

U javnosti se nagađa da je to komunalni redar Marijan Brnardić, predsjednik HDZ-a Barilović.
– Nakon srednje škole se nisam nigdje školovao – tvrdi Brnardić. Jelić je naredio provjeru diploma i svjedodžbi svih kadrova. Pismo navodi kao “dobavljača” lažnih diploma nedavno izabranog predsjednika jednog temeljnog ogranka HDZ-a koji je donedavno bio aktivan u NK Karlovac.

 Prijetnje tužbom

 Karlovčani su u tom opisu prepoznali Branka Škrtića,, jer je bio direktor Kluba i izabran za čelnika TO HDZ-a u Zvijezdi.

 – Ne znam o čemu govorite. Napišite moje ime i tužit ću vas. Nasjedati na SDP-ove smicalice je degutantno – poručuje Škrtić. No, u javnosti se špekulira da iza čitave priče stoji ‘čišćenje’ Vukelićeva kadra u HDZ-u.

Ključne riječi

Komentara 1

GI
girinjo
17:32 07.07.2012.

a onda ce taj sa radija i ostali hdzovci koji su lažirali diplomu na sudu slučajno raspravu imati kod njihovog sudca Marasa koji ce sve odvesti u zastaru ili ih osloboditi zbog nedostatka dokaza.od kad je Maras šerif na sudu niti 1 hadezeovac nije za ništa osuđen.slučajno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije