Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elektra Varaždin

Od 1. srpnja cijene struje po cjeniku iz 2008. godine

\'gradska...zgb...17.02.2004.  elektra struja bukovac radovi na el. mrezi snimio: mislav sokol\'
Arhivska fotografija
04.07.2011.
u 11:08

S posljednjim danom lipnja istekla je odluka o provedbi mjera za ublažavanje rasta cijena električne energije Vlade Republike Hrvatske

Budući da je s posljednjim danom lipnja istekla odluka o provedbi mjera za ublažavanje rasta cijena električne energije Vlade Republike Hrvatske,  na temelju koje su se subvencionirali kupci električne energije, odnosno kućanstva, s godišnjom potrošnjom manjom od 3000 kWh (kilovatsati), od 1. srpnja svi će kupci plaćati električnu energiju po cijenama  utvrđenim tarifnim sustavom za proizvodnju, prijenos, distribuciju i opskrbu električnom energijom, koji se primjenjuje od 1. srpnja 2008. godine, priopćeno je iz varaždinske Elektre.

Kako bi bili u mogućnosti napraviti obračun prema stvarnoj potrošnji, pozivaju kupce koji su imali godišnju potrošnju manju od 3000 kWh, odnosno ostvarivali pravo na subvenciju da im dostave stanje svojih brojila i to na besplatni telefon 0800-0555, putem web-stranice www.hep.hr ili na telefone Elektre 042-371-100.

Stanje brojila u Elektru bi trebalo dostavit do 10. srpnja, a kupcima koji to ne učine, Elektra će  procijeniti stanje brojila na 1. srpnja ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije