Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna obljetnica

Novih pola stoljeća šibenskoga MDF-a otvara dr. Ivo Josipović

josipović
Slavko Midžor/PIXSELL
17.03.2010.
u 20:55

Pokrovitelj ovogodišnjega, 50. po redu Međunarodnoga dječjeg festivala u Šibeniku bit će predsjednik RH dr. Ivo Josipović, koji će ga vjerojatno uživo otvoriti 19. lipnja ove godine na šibenskoj Ljetnoj pozornici.

Pokrovitelj ovogodišnjega, 50. po redu Međunarodnoga dječjeg festivala u Šibeniku bit će predsjednik RH dr. Ivo Josipović, koji će ga vjerojatno uživo otvoriti 19. lipnja ove godine na šibenskoj Ljetnoj pozornici. Nakon što je prije tjedan dana pismenim putem potvrdio svoje pokroviteljstvo nad jubilarnim MDF-om, dr. Josipović primio je jučer voditeljicu MDF-a Jasenku Ramljak, predsjednika Festivalskoga vijeća i gradonačelnika Antu Županovića te Dragana Zlatovića, ravnatelja Šibenskog kazališta. Pola stoljeća MDF-a bit će obilježeno brojnim svečanostima i posebnim programima koji će se održati između 19. lipnja i 3. srpnja. (gš)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije