Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed u zagrebu

Novi performans Građanske akcije: "Bajiću, koga ti radiš ludim?"

građanska akcija (1)
Građanska akcija
11.11.2011.
u 18:34

Udruga poručuje USKOK-u i DORH-u da ne "puši" spin Mladena Bajića i Jadranke Kosor.

Anonimna skupina građana, organizirana u neinstitucionaliziranu "udrugu" Građanska akcija, u petak je pred zgradama USKOK-a, DORH-a i HDZ-a u Zagrebu izvela svojevrsni performans, odnosno prosvjed. Članovi Građanske akcije stali su pred zgradu Državnog odvjetništva s transparentima "Bajiću, koga ti radiš ludim?" i "Boli nas k... za milijune, gdje su milijarde?", a kod HDLU (preko puta zgrade HDZ-a) dodali su i transparent "Lopovi + ratni profiteri = čoban koalicija".

– Došli smo poručiti USKOK-u i DORH-u da ne ''pušimo'' spin osmišljen na večernjim sastancima Mladena Bajića i Jadranke Kosor da će se HDZ iskupiti s tužbom za pronevjeru samo 30 milijuna kuna. Već i vrapci na grani znaju da je ''zločinačka organizacija'' pokrala milijarde i želimo njihovu pojedinačnu odgovornost. Svih 220 tisuća pljačkaša udruženih u zločinačku organizaciju HDZ. Sve manje od toga ne prihvaćamo! – objasnili su u priopćenju javnosti.

Isto su, dodaju, došli poručiti i pred sjedište, kako kažu, "zločinačke organizacije", odnosno HDZ-a, za čije članove tvrde da će nakon izbora završiti u zatvoru.

– Građani će vas 4. prosinca poslati u ropotarnicu povijesti i, kad padnu hadezeovski okovi i s pravosuđa i policije, završit ćete tamo gdje vam je i mjesto – u zatvoru! – grublje su retorike članovi Građanske akcije.

Komentara 47

VI
vidimškoj
18:46 11.11.2011.

e to je ono šta ja tvrdim da je sve ovo igrokaz adezea i Bajića. Oni su u ovih 20 godina godišnje mažnjavali po pedesetak milijuna kuna .... Zašto se ona nalazi na slobodi a lopov je kao i on ??????

Avatar DucMan
DucMan
18:54 11.11.2011.

Nema se što dodati, svaka je na mjestu.

JA
jamanuša
21:27 11.11.2011.

...tko je opljačka ISTRU? tamo skoro i nema HDZ-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije