Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škoro i mlikota

Novac s humanitarne večeri "Imota u Lisinskom" ide Zakladi Imota

'gradska...Zagreb...02.10.2009.    Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, u dvorani koja se obnavlja jucer je izbio pozar. Zbog gustog dima ocevid se nije mogao odmah obaviti. Izgorila su sjedala u prv
'Goran Stanzl/VLM/Pixsell'
18.10.2011.
u 15:25

U K.D. Vatroslava Lisinskog održat će se humanitarna večer Imotske krajine pod nazivom "Imota u Lisinskom".

U dvosatnom kulturno-zabavnom programu koji će voditi Miroslav Škoro i Vedran Mlikota predstavit će se bogata kulturno-povijesna baština Imotske krajine, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Miroslav Škoro i njegov prateći sastav te brojni gosti.

Imota u Lisinskom održava se već treću godinu. Godine 2009. prihod manifestacije u iznosu od 200 tisuća kuna doniran je Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi te OŠ Imotski za učenike s posebnim potrebama. Prihod druge manifestacije, 300 tisuća kuna, utrošen je za mobilni inkubator, sterilizator i ultrazvuk koji su donirani, nažalost još uvijek zatvorenom rodilištu u Imotskom, a trenutačno ga koristi jedinica Hitne medicinske pomoći u Imotskom.

Sve zavičajne udruge Imoćana u Zagrebu i Hrvatskoj, kao suorganizatori manifestacije, pripremit će u predvorju dvorane bogati domjenak s gastronomskim specijalitetima Imotske krajine, tako da će prisutni nakon službenog programa imati priliku degustirati vrhunska imotska vina, domaći pršut i nadaleko poznatu Imotsku tortu. Cjelokupni prihod ovogodišnje humanitarne večeri "Imota u Lisinskom" namijenjen je novoosnovanoj Zakladi Imota koja će kontinuirano skrbiti o raznim humanitarnim potrebama pojedinaca, udruga i institucija na području Imotskog i Imotske krajine.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:25 18.10.2011.

baš lijepo!

DU
Deleted user
07:56 19.10.2011.

E kad bi i naša politika bila na razini ovakvih humanitarnih akcija gdje ljudi svojom dobrotom i ljubavlju pokazuju da kada se hoće da se i može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije