Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rt frkanj blizu raba

Njemica pala s 'banane' i porezala se na propeler glisera

hitna
Filip Brala/Pixsell
03.08.2012.
u 13:47

Ozlijeđenoj Njemici, koja je zaradila 15 cm dugu porezotinu, pomoć je pružila hitna medicinska pomoć Zdravstvene ustanove Rab.

Njemačka državljanka B.A. (35) ozlijedila se sinoć oko 20 .30 prilikom vožnje na "banani'' na rtu Frkanj blizu Raba, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Njemica je za vrijeme vožnje izgubila kontrolu, pala u more i porezala se na propeler glisera. Ozlijeđenoj Njemici, koja je zaradila 15 cm dugu porezotinu, pomoć je pružila hitna medicinska pomoć Zdravstvene ustanove Rab. Prevezena je u KBC Sušak na obradu, no nije životno ugrožena.

Komentara 5

Avatar lady_chantal
lady_chantal
14:34 03.08.2012.

Mani se banane, drž se dilda.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:10 03.08.2012.

Neznam zasto,....ali naslov provocira. Da ti je kojim slucajem mama nastradala,.....bili napisao da je bila na "banani"?

DU
Deleted user
15:34 03.08.2012.

Oduvijek su stari ljudi govorili:" ne možeš gliser voziti dok si na banani".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije