Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez gradnje

Nisu prošli Bandićevi projekti garaža i nebodera

Gradnja autoceste
Željko Grgurinović
24.11.2011.
u 08:00

Članovi Odbora za komunalno gospodarstvo nisu podržali nijedan megaprojekt koji je gradonačelnik predložio

Gradnja garaže u Klaićevoj i nebodera na uglu Selske i Zagrebačke avenije te izmjena detaljnog plana uređenja na križanju Savske i Vukovarske neki su od prijedloga gradonačelnika koje je Odbor za komunalno gospodarstvo na današnjoj sjednici – glatko odbio.

– Nismo protiv garaže, ali jednostavno nemamo dovoljno podataka o tom javno-privatnom partnerstvu kojim bi se trebala graditi – rekao je Jurica Meić, predsjednik Odbora.

Sumnjive su i okolnosti izmjene DPU-a Savska – Vukovarska, koji je donesen još 2003., no, kako je rečeno na odboru, Grad se tek sad sjetio da bi ga trebalo promijeniti.

Nakon odbora zavladalo je mišljenje da gradonačelnik gura sve te velike projekte jer zapravo ne zna što će biti nakon 4. prosinca.

Na stavove Meića i članova Odbora reagirao je Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za izgradnju.

– Grijeh je da se političkim stavovima sprečavaju zaposlenost te mogućnost rada i napretka. To je isključivo politička motivacija – kazao je.

Komentara 12

MA
maraton
08:20 24.11.2011.

Još jedan Hercegovac želi diktirati dinamiku gradnje u \"herceggradu\"Bidni kajkavci.

VI
Vito
08:21 24.11.2011.

Gradnja garaže u Klaićevoj i nebodera na uglu Selske i Zagrebačke avenije te izmjena detaljnog plana uređenja na križanju Savske i Vukovarske - To je isključivo politička motivacija – kazao je. Čemu toliko riječi, kad je i ova \"skraćena vezija\"" dovoljno jasna što misle ko munjare na trgu Stjepana Radića1.

TV
tvrtko3
08:19 24.11.2011.

Ma naravno , tko j...e otvaranje radnih mjesta, glavna su politička prepucavanja u skupštini grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije