Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaci

Nezaposlenost u Međimurju pala za pet posto

Javni radovi u petrinji
Antun Petračić/VLM
11.05.2012.
u 09:01

Ohrabrujuće je da je tijekom travnja zaposleno čak 749 osoba, najviše u prerađivačkoj industriji, javnim radovima, građevinarstvu i trgovini

Nezaposlenost u Međimurskoj županiji pala je za pet posto. Na kraju travnja bez posla je bilo 7379 građana, 392 manje nego na kraju ožujka. Tome su velikim dijelom doprinijeli i javni radovi, u kojima je zaposleno 244 građana.

U usporedbi s istim mjesecom prošle godine, nezaposlenost je veća za 10 posto. Ohrabrujuće je da je tijekom travnja zaposleno čak 749 osoba, najviše u prerađivačkoj industriji, javnim radovima, građevinarstvu i trgovini. Smanjen je i broj korisnika novčane naknade za nezaposlene.

 

Komentara 1

JA
james49
10:54 11.05.2012.

A kaj tu komentirati osim da je u Međimurju uvijek stopa nezaposlenosti mala jer tam ljudi imaju radnu naviku i vole raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije