Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED MLJEKARA

Nezadovoljni mljekari u potpunosti blokirali ulaz u Sirelu

traktori,sirela,mljekari (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/9
15.02.2012.
u 23:57

Mljekari su još odlučniji u nakani da se izbore za pravdu, a oko 19 sati pomakli su tri sa tri traktora i zapriječili ulaz u bjelovarsku mljekaru.

Među mnogobrojnim mljekarima okupljenim ispred tvrtke Sirela postala je još napetija atmosfera nakon današnjih neuspjelih pregovora u Zagrebu, a njihovo nezadovoljstvo i bunt kulminirali su oko 19 sati, kada su sa tri traktora u potpunosti blokirali Sirelu.

Zapriječivši ulaz i izlaz tvrtki ističu kako na taj način pokazuju da su još odlučniji u nakani da se izbore za pravdu. Iako tenzije rastu prosvjedi i drugi dan protiču bez ijednog incidenta. Okupljeni poručuju da neće odstupiti, te da su spremni za još jednu noć bdijenja na “barikadama”, a što je podrazumijevalo opskrbu hranom i pićem, te ponajprije ogrijevom.

Poput prijašnje, i ove će noći improvizirana peć od limene bačve poslužiti protiv smrzavanja, a za istu se namjeru priprema i kuhano vino. Međutim, kod pojedinaca višednevno stajanje uzima danak, pa topli kućni ležaj zamjenjuje traktorsko sjedalo.

Ključne riječi

Komentara 18

DK
dknapi26
07:12 16.02.2012.

Sad zbog par lakomica i neradnika moje mlijeko više nevrjedi niti 2 kune jer mi stoji i nitko ne dolazi po njega i moraču ga baciti , dali če ove pijandure meni nadoknaditi moju muku svakoga dana ! Kad dobijuiju 4 kune neće im biti dosta jer su toliko se zadužili da ih ni to neće spasiti.Da su radili nebi do toga došlo. Htjeli su biti najveći u selu a bez rada nejde

DE
deus ex machina
07:54 16.02.2012.

OD KUD IM PRAVO ??? Od kud pravo ovim \"prosvjednicima\" da blokiraju javnu površinu jer su oni eto.....nezadovoljni.? Zamislite samo kada bi na primjer zaposlenici ili kooperanti \"Končara \" blokirali Zagreb jer eto...... trgovci neće prodavati njihove proizvode jer sur su .....preskupi???!!!. Pa naravno da bismo rekli da su..... \"munjeni\". Dakle, ako proizvođačima mlijeka ne \"odgovara\" cijena koju nudi \"tržište\" ......pa neka se \"preorijetiraju\" na ono što im se .....isplati. To tako \"ide\" u tržišnoj ekonomiji ili to možda ovi prosvjednici ne znaju??? I neka \"usporede\" svoje cijene sa otkupnim cijenama u drugim državama!

OB
-obrisani-
06:03 16.02.2012.

klimatizirani traktori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije