Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan epilog

Nestali 88-godišnjak pronađen živ uz potok, nije se javljao tri dana

STARAC
Damir Špehar/PIXSELL
02.06.2011.
u 16:51

Ervin Bešlić, koji je još u nedjelju odlutao iz Vučana pokraj Čazme, pronađen je samo kilometar dalje od kćerine vikendice

Nakon trodnevne potrage, Ervin Bešlić, 88-godišnjak koji je još u nedjelju nestao iz vikend-naselja Vučani u blizini Čazme, pronađen je živ pokraj potoka Grabovnice između Vučana i Donjeg Miklouša. U tešku je stanju prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu gdje je zbrinut na internom odjelu. Od dr. Mislava Klobučića, v.d. rukovoditelja odjela, doznali smo da je primljen ekstremno dehidriran i posve iscrpljen.

Nakon što mu je pružena sva potrebna pomoć, ipak je stabiliziran, no i dalje je u vrlo tešku stanju. Liječnički tim jučer nije želio davati nikakve prognoze ističući da je to posve nezahvalno s obzirom na njegovu dob i stanje u kojem je primljen. Rečeno nam je da pacijent može komunicirati, ali vrlo teško i zato nam nije bio dopušten kontakt s njim. Od zabrinute i još uvijek vidno potresene Ervinove kćeri, koju smo zatekli u bolničkom hodniku, doznali smo da je pronađen na mjestu oko kilometar udaljenom od vikendice iz koje je odlutao.

Policija moli pomoć građana u potrazi za Ervinom Bešlićem (88)

– Proveo je tri noći na otvorenom i zasad još ne znamo gdje se za to vrijeme sklonio – kazala je dodajući da se i dalje čude kako ga s obzirom na opsežnu potragu nisu uspjeli ranije pronaći. Sudionici potrage uporno su mislili da je negdje pao, no on se, čini se, čitavo vrijeme kretao i na taj način se mimoilazio s tragačima. Ervin je po struci inženjer agronomije i život je, kaže, proveo radeći u prirodi i to mu je sigurno pomoglo da preživi ovu situaciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije