Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praznik jedrenja

Neka sretno jedri 13. Fiumanka

PXL_120601_1065
Nel Pavletić/PIXSELL
01.06.2012.
u 14:04

Od 7. do 10. lipnja u Rijeci će se okupiti brojni zaljubljenici u more, domaći i strani jedriličari, predstavnici medija

13. međunarodna regata Fiumanka, riječki praznik pod jedrima, od 7. do 10. lipnja još će jednom okupiti zaljubljenike u more, brojne domaće i strane jedriličare te predstavnike medija u Rijeci i njezinoj luci. Uz današnje ugodno druženje na brodu Marina, privezanom uz Adamićev gat, koji će ujedno biti ovogodišnja baza Fiumanke, održano je i ždrijebanje brodova za Press-regatu. Bila je to prilika i za potpisivanje jedra podrške regati prvih ljudi Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije Vojka Obersnela i Vidoja Vujića, kao i brojnih sponzora, među kojima je i Ina, zlatni sponzor Fiumanke.

– Uz 13. Fiumanku po redu meni je ovo i 13 godina mandata. Ponosan sam što sam sudjelovao u svih 13 regata, bilo je svega, ranjavanja, diskvalifikacije, ali u more još nisam pao. Neka i ove godine sretno jedri – našalilo se riječki gradonačelnik Obersnel. Primorsko-goranski župan Vidoje Vujić rado bi, kazao je, da Fiumanka traje duže negoli svi njihovi mandati. U četvrtak 7. lipnja u riječkoj će luci u okviru festivala mora Fiumare zajedriti stare tradicionalne brodice, dok će na drugoj strani Kvarnera, iz Malog Lošinja prema Rijeci u 20 sati krenuti Liburnijska regata. Petak je rezerviran za šestu po redu Press Fiumanku i Rotary Fiumanku, a subota 9. lipnja dan je održavanja Velike Fiumanke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije