Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALONIT

"Ne možemo vjerovati da se toljagama uništava imovina"

salonit
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.03.2010.
u 16:04

Nadamo se da će državne institucije napokon stati na kraj vandalskom i nezakonitom postupanju svih pojedinaca koji toljagama i rušilačkim pohodima na tuđe vlasništvo sebe postavljaju iznad svih zakona - kaže se u reagiranju.

Mi kao stečajni vjerovnici tvrtke Salonit d.d. zatečeni smo vandalskim ponašanjem i uništavanjem privatne imovine, a nije bilo reakcije mjerodavnih službi da se to zaustavi – piše u reagiranju na jučerašnji tekst o tome kako su radnici nasilno zauzeli tvornicu Salonit u Vranjicu. Reagiranje potpisuje Ivan Madunić.

– Ne možemo vjerovati da radnici koji su zaposlenici tvrtke Odlagalište sirovina d.o.o. Zadar, čije usluge plaća država, a koju plaćamo svi mi kao porezni obveznici, dođu u Salonit d.d. u stečaju, i to još u organizaciji sindikalnih vođa Ozrena Matijaševića i Joze Marića, i toljagama uništavaju imovinu – pišu vjerovnici. Zaključuju kako žele vjerovati da ovo nije način koji država podržava.

– Nadamo se da će državne institucije napokon stati na kraj vandalskom i nezakonitom postupanju svih pojedinaca koji toljagama i rušilačkim pohodima na tuđe vlasništvo sebe postavljaju iznad svih zakona i sudskih odluka – u svome je reagiranju poručila Udruga stečajnih vjerovnika Salonita.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
16:48 23.03.2010.

.ebalo ih jedno staklo. To staklo vrijedi onoliko, koliko stečajni upravitelj pojede za jedan gablec.

RO
RobyRoby
17:24 23.03.2010.

A kako nevjeruju da je unisteno zdravlje radnika, koji su stvarali ovu imovinu.

TN
tamo-neka
16:37 23.03.2010.

...zbog štete od 500kn se pozivaju na moral, pravdu i ostalo i imaju muda zgražati se nad tom štetom? ...a koliko štete su oni prouzročili radnicima i njihovim obiteljima unazad oho-ho vremena? ...tu sad nema morala, pravde i ostalog?... ...drž te se ekipico, i ja ću posvjedočiti da je staklo palo samo od sebe,a da ste ga vi samo pridržali...vidjela na tv...stvarno istina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije