Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Nastupam, osnivam bend i biram pjesmu za svoj prvi singl

\'03.08.2010., Koprivnica - Vilibald Kovac, drugi u posljednjem showu HTZ. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
\'Marijan Susenj/PIXSELL\'
03.08.2010.
u 19:00

Vilibald kaže da se kraj obožavateljice u Zadru, koja je vrištala i skakala, osjećao kao Brad Pitt.

Vilibald Kovač, najveća koprivnička zvijezda, nakon početne euforije oko HTZ-a, kaže da je raspoloženje malo splasnulo, no svi ga ispituju kad će prvi singl.

– Potpisao sam s Dallas recordsom i čekam na svoj red, nakon pobjednice Kim Verson. Imam već nekoliko pjesama koje sam pišem, no kako su heavy metal, moram ih malo prilagoditi za širu publiku, ali da ne odstupam od onog što volim. Jer ipak ne znam raditi ništa drugo osim glazbe – kaže on.

Simpatičnog Vilija obožavatelji i dalje zaustavljaju na cesti, a on radi na osnivanju vlastitog benda da bi mogao nastupati po gažama, za koje stalno dobiva pozive.

– U sjećanju mi je ostala obožavateljica iz Zadra, kraj koje sam se osjećao kao Brad Pitt. Vrištala je i skakala kad me vidjela pa smo se zajedno slikali. Najsmješnije je što na fotografiji ja gledam u kameru, a ona u mene s rukama u zraku od uzbuđenja – prisjeća se Vili.

Kako je trenutačno, jedan od rijetkih, na pozitivan način popularnih stanovnika Koprivnice, u rodnom gradu nastupa na raznim otvorenjima, izložbama, a kaže da uskoro priprema nešto i za svoje sugrađane, no to će, kaže, biti iznenađenje.

– Još uvijek nastupam u sklopu HTZ turneje. Kolovoz mi je ispunjen pa idem u Vrbovec, Trogir, Pulu. No, želja mi je da se publici predstavim s nečim svojim, u čemu se i ja pronalazim, ali tražim i druge autore za svoje pjesme – priča Vili te objašnjava da mora dobro razmisliti s kojim će se singlom predstaviti publici, čiji izlazak očekuje na zimu.

Ključne riječi

Komentara 1

BK
bez_komentara_2
19:43 03.08.2010.

42 minute ni jednog komentara,jake li zvijezde! On je samo maskota jednog natjecanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije