Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminalni serijal

Nastavljen niz razbojstava – na meti i ljekarna u centru Karlovca

grgur
kristina štedul fabac/pixsell
16.11.2011.
u 15:11

Na sličan način prije dva dana opljačkana je kladionica u gradskoj četvrti Rakovac te u subotu i benzinska postaja na autocesti nedaleko od Ogulina

Nastavlja se serijal razbojstava na području Karlovačke županije. Ovog puta na meti se našla i ljekarna u Ulici Grgura Ninskog u središtu Karlovca. Prema službenim podacima, ovo je razbojstvo počinio mlađi muškarac u 12.20 sati prijeteći pištoljem.

Na sličan način prije dva dana opljačkana je kladionica u gradskoj četvrti Rakovac. U subotu je po istom obrascu opljačkana i benzinska postaja na autocesti nedaleko od Ogulina, no u tom slučaju policija je osumnjičene pronašla samo sat nakon pljačke na području Zagreba.

Posljednjih dana na lokacijama u blizini ljekarne dogodio se i niz provala. Među lokacijama koje su provalnici odabrali bila je i obližnja brijačnica te zgrada Veleučilišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije