Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarili im želju

Nakon teksta na našem portalu obitelj Knezović dobila drugi stan

mia lana knezovic (1)
Branimir Bradarić/VLM
24.04.2013.
u 15:25

Sretni smo jer smo sad konačno dobili stan u prizemlju i više nećemo morati penjati se 60-ak stepenica do stana na trećem katu, kažu roditelji teško bolesne djevojčice

Nakon sedam mjeseci uporne šutnje, unatoč brojnim zamolbama i telefonskim pozivima, Sanela i Davor Knezović, roditelji teško bolesne Vukovarke Mia Lane, ipak su uspjeli dobiti odgovrajući zamjenski stan.

– Presretni smo ali i u isto vrijeme i tužni malo. Sretni smo jer smo sad konačno dobili stan u prizemlju i više nećemo morati penjati se 60-ak stepenica do stana na trećem katu. Do ulaznih vrata sada imamo svega par stepenica i gdje ćemo napraviti rampu. Međutim, tužni smo i isto tako i zbunjeni jer smo morali izaći u medije, prozivati i kukati da bi netko nešto poduzeo. Zar se moralo to tako uraditi? Očigledno je da je bilo potrebno samo malo dobre volje i ništa više, kaže Sanela Knezović govoreći o novom stanu. Dodala je da su ona i suprug još prije sedam mjeseci poslali zamolbe za zamjeni stana na koje nikad nitko nije odgovorio. Tekst na portalu Večernjeg lista izašao je u srijedu da bi već u četvrtak i petak imali više poziva od strane nadležnih vezanih za zamjenu stana. U ponedjeljak su ih nazvali da su dobili zamjenski stan da bi im jučer bili uručeni i ključevi novoga stana.

– Ovaj sad stan je trosoban i ima nekih 60-ak kvadrata tako da će Mia Lana imati svoju sobu što do sada nije bio slučaj. Imamo nekoliko stvari koje moramo srediti prije useljenja, kao što su grijanje i neki sitniji radovi, ali i to ćemo ubrzo napraviti. U svakom slučaju hvala svima koji su nam pomogli na bilo koi način, rekla je Sanela Knezović. Osnovna molba Knezovića odnosila se na činjenicu da sa teško bolesnim djetetom žive na trećem katu zgrade u stanu do kojeg moraju prijeći 62 stepenica. Malena Mia Lana sada ima 4,5 godine, visoka je 120 centimetara i teška 25 kilograma što je za Sanelu postalo preteško. Dodatni problem je i što do stana nema pristupa hitnoj pomoći kao i što često Mia Lanu vode na razne terapije. Sada će konačno imati jedan problem manje.

>> \'Bolesna Mia Lana ima 25 kila, ne mogu je više nositi na 3. kat\'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije