Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propala investicija

Nakon samo dva mjeseca zatvoren noćni klub H2O

h2o
Zarko Basić/PIXSELL
13.12.2011.
u 18:00

Brzi krah lokala, kojemu je kum Zdravko Mamić, uslijedio je i zbog udara inspekcija. Tako je građevinska inspekcija “intervenirala” prije pola godine

Noćni klub “H2O” koji je prije dva mjeseca otvorio vrata na mjestu bivšeg “Krivog puta” u Runjaninovoj 3, kako stoji na klupskoj stranici na Facebooku, zbog iznenadnih tehničkih poteškoća do daljnjeg neće raditi.

Izvor blizak vlasnicima kaže da je klub zatvoren zbog manjih tehničkih neispravnosti, no da to nije ništa strašno.

Mladi poduzetnici

Ekskluzivni klub, od kojega su vlasnici namjeravali napraviti okupljalište gradske elite, prije dva mjeseca svečano je otvorio Dinamov predsjednik Zdravko Mamić, koji je ujedno i njegov kum, u vlasništvu je Matea Šarića, sina Marijana Šarića, vlasnika Europatradea, i Ivana Lončara, mladoga zagrebačkog poduzetnika. Osim problema s Državnim inspektoratom, vlasnici su imali problema i s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom koji upravlja Botaničkim vrtom s kojim graniči njihov objekt.

– Znam da je PMF u sporu sa suprotnom stranom – rekla je Dijana Košak sa spomenutog fakulteta.

“Građevinska je inspekcija u početku gradnje (prije pola godine) zatvorila gradilište. U međuvremenu, investitor je ishodio potvrđeni glavni projekt, te će inspekcija nakon provjere činjenica obustaviti postupak”, piše u dopisu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Otvaranje u siječnju?

Državni inspektorat zatvorio je klub jer ne ispunjava minimalne tehničke uvjete te je zatvoren i zapečaćen na najmanje 30 dana, odnosno do 8. siječnja 2012. godine. Komentar vlasnika nismo uspjeli dobiti.

Ključne riječi

Komentara 4

AG
Agramer198
07:07 14.12.2011.

Fino, drago mi je vidjeti da inspektorat dela svoj posao..

PR
PrisojeTG
12:45 14.12.2011.

Opet država maćeha....Umjesto da riješe eventualni problem oko tehničke dokumentacije njima je veći interes da to ne radi...Pa na gubitku su svi: vlasnici, država a na kraju i posjetitelji...Klub je počeo odlično a očito je nekom interes da ga što prije zatvore...tipična hrvatska priča...Treba zatvoriti stare klubove koji u stvarnosti nemaju tehničke uvjete za discoteku (imaju papir ali papir sve podnese) a H2O je vrhunski uređen i siguran klub. Podrumi su opća opasnost od požara i sličnih problema koje malo malo čujemo i vidimo na tv kako se zapalio pojedini klub...

AN
Anomimac
14:49 14.12.2011.

Svaka čast inspektorima!! :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije