Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simbol otpora

Nakon remonta vratio se osječki crveni fićo

crveni fićo (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
21.09.2012.
u 18:57

U petak je obnovljen i vraćen na svoje mjesto kod tenka na križanje Vukovarske i Klainove ulice u Osijeku

Crveni fićo, simbol otpora velikosrpskom fašizmu i Miloševićevom komunizmu, nakon remonta na kojem je bio jer su ga uništili vandali, u petak je obnovljen i vraćen na svoje mjesto kod tenka na križanje Vukovarske i Klainove ulice u Osijeku.

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar glas-naroda
glas-naroda
17:52 24.09.2012.

Netko se namjerno poigrao sa povješću i stvarnošću i to je sramota za osuditi. Zar je tenk bio bez obilježja agresorske vojske ili sa našim invertarskim brojem kako nam žele podmetnuti. Koja je to sprdaćina da stave na tablicu fićekaa hrvatski grb. Ovo je za javnu osudu ali i te primitivce primjereno kazniti. Od časne borbe , napravili su spomenik sprdaćine, sramota za osuditi. Nemoj sada da se jave "talibani" kako je to umjetnićka sloboda.

OB
-obrisani-
19:21 21.09.2012.

Imam ja jednog u kokošinjcu da li bi bili voljno da ga reparirate. pošto imate praksu

OB
-obrisani-
19:12 21.09.2012.

sobzirom da ste dobro reparirali da izgleda bolje nego da je izašao iz Kragujevca mogli bi da ga prouzvodite u Tomi Vinković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije