Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani piva

Nakon Karamarka na pivijadi u Karlovcu i HSS te SDP

pivijada (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/4
01.09.2012.
u 11:42

Krećemo s našom akcijom prikupljanja potpisa potpore za smanjenje PDV-a na hranu, najavio je Hrg.

Nakon posjeta karlovačkim Danima piva prvog čovjeka HDZ-a Tomislava Karamarka jučer je pivarijada uz Koranu bila pod pravom opsadom političara.

Na Dane piva najprije je stigao Branko Hrg predsjednik HSS-a s mnogobrojnim stranačkim dužnosnicima, a nakon njega cijela delagacija SDP-a predvođena ministrima zaštite okoliša i prirode Mihaelom Zmajlovićem, te poduzetništva Gordanom Marasom. S njima su bili i saborski zastupnici Damir Mateljan, Josip Benčić, Davor Bernerdić i Željko Mirković.

- Krećemo s našom akcijom prikupljanja potpisa potpore za smanjenje PDV-a na hranu. Nije to nikakva politikantska akcija, nego projekt sa jasnim ciljem kojem je želja vratiti sigurnost među ljude koji već neko vrijeme po hranu odlaze izvan granica Hrvatska. Neće to osiromašiti proračun, jer će manji PDV i manje cijene dovesti do povećanja potrošnje - najavio je Hrg

Zanimljivo je kako su svi političari prije večere odlučili obići obrtnički šator na Danima piva i izložbu starih zanata koja je tamo postavljena.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:36 01.09.2012.

Živio Karamarko Živilo Pivooo Živio HDZ, koja feštaaaaa

KA
kadcepravda
14:44 01.09.2012.

šta alkohol čini od čovijeka kad treba odazvati se kad nastupe problemi bilo vezi gradnje ili nečeg korisnog nema ih ni za lijek a kad se pije i jede svi su jedinstveni osim toga islužbena vozila i vozači živjeli pijanci

MP
Mr.Pravda
09:44 02.09.2012.

pa sta nije hss skinio pdv na hranu,mogli su to ucinit,no nisu,kao ni hdz,zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije