Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNJAVANJE DUHAN

Na pješčanim tlima u Podravini i Slavoniji duhan nema alternativu

duhan
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/5
01.07.2011.
u 21:48

Veći prinos donijet će veću zaradu kakva se ne može ostvariti u ratarstvu i stočarstvu, tvrdi direktor Mirko Boić

Virovitica – Na predstavljanju Pokusnog polja navodnjavanja duhana na pješčanim tlima kod Vukosavljevice nedaleko Virovitice danas je Mirko Boić, direktor 'Hrvatskih duhana' Virovitica, potvrdio da se navodnjavanjem prinos duhana po hektaru može povećati sa 1800 na više od 3500 tona duhana što donosi i veću zaradu i bolju dohodosnost.

 - Imamo vrijedne ljude i suvremenu tehnologiju, pa proizvodnja duhana na ovakvim tlima u Podravini i Slavoniji nema alternativu u isplativosti, potvrdio je Boić..

>>Opširnije u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
23:54 01.07.2011.

. ..CKKP-NDH iZZ CRVENOG VUKOVARA US\"KKORO DOLJAZZI U VIROVITICU DA SE DOGOVORIMO O OTKUPU NAŠEG VIROVITIČKOG NDH-DUHANA. ..TITTO. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije