Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Motoristi darovali dječaku koji se oporavlja od udara struje 10.000 kn

motoristi (1)
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/3
27.06.2013.
u 08:49

Vinkovački motoristi predali su majci dječaka, koji se teško opekao strujom , 10 tisuća kuna koje je donirao vlasnik tvrtke MG Gradnja Vukovar

Članovi Moto kluba Vinkovci darovali su Ivani Pajtler, majci 15-godišnjaka koji je teško opečen strujom kada se prije desetak dana penjao na teretni vagon, 10 000 kuna. Novac je vinkovačkim motoristima donirao Danijel Ikić, vlasnik tvrtke MG Gradnja Vukovar, a oni su ga proslijedili majci koja je stalno uz dječakov krevet u Dječjoj bolnici u Klaićevoj u Zagrebu gdje je doveden na dan nesreće.

- Ovom akcijom želimo potaknuti i druge da pomognu majci opečenog dječaka, ali i najavljujemo nastavak akcije prikupljanja novca - kažu vinkovački motoristi.

Dirnuta pažnjom, Ivana Pajter je zahvalila članovima Moto kluba Vinkovci jer joj svaka kuna dobro dođe. - Josip je, hvala Bogu, sve bolje i bolje, oporavlja se i u ponedjeljak dolazi iz Engleske koža koju će mu odmah početi transplantirati. On je svega svjestan, govori i stanje mu je stabilno. Ampule koje uzima za regeneriranje kože su jako skupe, a ima ih samo u slobodnoj prodaji. Šest ampula košta 10 000 kuna i jednu turu sam kupila, a ovim novcem ću i sljedećih šest ampula - kaže Ivana Pajtler.

>>Nova tragedija u Vinkovcima! Dječaka ozlijedio strujni udar

>>Dječak kojemu je struja opekla 60 posto kože uspješno se oporavlja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije