Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacija

Morska psina duga osam metara ulovljena kod Omišlja

VN Australije
Foto: Agencije
1/2
04.06.2010.
u 11:39

Morska je grdosija najvjerojatnije tražila hranu, ali je stradala zaplevši se u vrše i konope na morskom dnu.

Ribar Silvio Celebrin iz Omišlja na otoku Krku, nedaleko od kampa Pušća, ulovio je morskog psa dugog osam metara i teškog gotovo tonu. Ondje je u nedjelju krenuo podignuti vrše, ali je ostao zatečen kada je vidio o kakvom se nevjerojatnom ulovu radi. Zajedno s kolegom i predsjednikom omišaljskog Športsko-ribolovnog društva Zubatac Nikolom Šparožićem Harijem, koje je pozvao u pomoć, doteglio je golemu psinu do kampa Pušća, što je kod okupljenih mještana izazvalo pravu senzaciju.

Prema procijeni stručnjaka iz Oceanografskog zavoda u Splitu, radi se o vrsti morskog psa koji se hrani isključivo planktonima. Prema preporuci stručnjaka iz Splita, psina je vraćena u more i potopljena na dubini od 60 metara. Budući da je prije samo nekoliko dana morski pas viđen i u akvatoriju ispred Lovrana, stručnjaci iz Splita vjeruju da je zapravo riječ o istoj životinji.

Morska je grdosija najvjerojatnije tražila hranu, ali je stradala zaplevši se u vrše i konope na morskom dnu.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mightymraz
11:48 04.06.2010.

MACA!

MI
mightymraz
16:27 04.06.2010.

da vidio sam...lol.... eto...neki ljudi ni kada sidu s funkcije su nedodirljivi

SI
sikert
08:25 10.06.2010.

\"Prema preporuci stručnjaka iz Splita, psina je vraćena u more i potopljena na dubini od 60 metara.\" -Umjesto da su dali ljudima da podijele meso oni kao \"stručnjaci \" savjetuju da vrate psa u more i to baš na 60 m dubine.Velikih li stručnjaka i kako netko može biti stručnjak za morske pse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije