Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Modni show ove godine pomaže jednoj od tri stradale školarke

modni show,dalibor vasarevic,toni brekalo,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
05.06.2013.
u 17:03

Trodnevna modna manifestacija pod nazivom "Modni Show - Slavonski Brod" održat će se od 21. do 23. lipnja

Modni kreator Toni Brekalo i Dalibor Vašarević, predsjednik slavonskobrodskog volonterskog centra, na današnjoj su tiskovnoj konferenciji u trgovačkom centru City Colosseum najavili trodnevnu modnu manifestaciju pod nazivom "Modni Show - Slavonski Brod" koja će se održati od 21. do 23. lipnja, a koju već četvrtu godinu zaredom uspješno organizira Modna udruga "Toni" u suorganizaciji s Gradom Slavonskim Brodom.

Na modnoj pisti, čija će dužina ove godine dosegnuti čak 60 metara i bit će postavljena na središnjem gradskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić, revije će nositi 30 manekenki iz zagrebačkih, osječkih i brodskih modnih agencija, a svoje će najnovije modne kreacije predstaviti desetak afirmiranih hrvatskih dizajnera. Dolazak na ovaj nezaobilazni modni događaj te sudjelovanje u modnim revijama i nošenju atraktivnih kreacija već su potvrdile najpoznatije hrvatske manekenke Iva Jerković, Tina Katinić, Manel Jelić, Maja Lena Lopatny, Jelena Urukalo, Kristina Lombar, Darija Cvitković i mnoge druge. Inače, "Modni Show" je projekt kojemu je svrha modna, turistička i gospodarska promocija Slavonskog Broda te poticanje lokalnog razvoja i razvoja obrtništva kroz kreativnost i inovativnost na području mode i modnog dizajna. Kao i prijašnjih godina, "Modni Show" bit će humanitaran.

U suradnji sa slavonskobrodskim volonterskim centrom, tijekom trajanja trodnevne manifestacije, na kojoj se očekuje dolazak i do 15 tisuća posjetitelja, prikupit će se novčana sredstva koja su nužna za rehabilitaciju djevojke Margarete Sedlarević, teško stradale u nedavnoj prometnoj nesreći pri povratku iz škole u Cankarevoj ulici.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije