Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Mladi: "Ne" svim ovisnostima u korist zdravog života

crveni križ
Anton Ficko/VLM
10.12.2011.
u 18:40

Njih 14 održalo je radionicu kojom su obuhvaćeni alkoholizam, spolno prenosive bolesti, te ovisnost o drogama i kockanju,

Članovi Kluba mladih Crvenog križa Novog Vinodolskog aktivno su se uključili u obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti što ga već godinama od 15. studenog do 15. prosinca provodi Hrvatski Crveni križ.

Njih 14 održalo je radionicu kojom su obuhvaćeni alkoholizam, spolno prenosive bolesti, te ovisnost o drogama i kockanju, a sve što su naučili pod vodstvom volonterke i ravnateljice novljanskog Crvenog križa, Martine Begčević i Vesne Đujić i nastavnice OŠ Ivana Mažuranića Nele Pavković idućeg će tjedna prenijeti svojim vršnjacima, učenicima 7. i 8. razreda, njih oko 100.

A što bi o ovisnostima trebali (sa)znati njihovi vršnjaci i njihovi roditelji poučili su se Nera Blažičević, Karla Butorac, Magdalena Malčić, Erika Radović, Ante Peričić, Marko Lušić, Sara Jovanović, Tea Žeravica, Nika Ana Mesaroš, Dora Baričević, Karmen Levar, Marija Baričević, Željena Rubčić i Marija Magdalena Šamal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije