Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GOSPIĆU

Milinović: Smiješno je govoriti da se bojimo Dražena Budiše

milinović
Iva Vidović/VLM
21.10.2011.
u 12:30

Budiša vjerojatno radi nekakve kalkulacije kako bi ponovno doveo SDP na vlast, kazao je Milinović.

Još jedno druženje hadezeovaca s građanima na tržnici petkom u Gospiću unatoč hladnom vremenu privuklo je mnoge znatiželjnike za njihov štand gdje se besplatno dijelilo kuhano vino i pečeni kesteni, ali i deset dekagrama kave uz pismo predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor.

S građanima se družio i potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović sa svojim ličkim stranačkim kolegama predvođenim gradonačelnikom Gospića Milanom Kolićem.

– Ne radimo ovo samo u predizborno vrijeme, već barem dvadesetak puta tijekom godine organiziramo ovakva druženja s građanima. I sada sam razgovarao s jednom gospođom koja ima određenih problema pa je to zgodna situacija kada stanovnici županije i grada mogu doći do ministra i pitati ga što treba. Ovo je još jedan pokazatelj kako HDZ radi čitavu godinu, ne samo u predizborno vrijeme – kazao je Milinović.

Na pitanje novinara kako komentira izjavu Dorice Nikolić da se HDZ boji Dražena Budiše, HSLS-ova kandidata u IX. izbornoj jedinici, ministar je kazao da je to smiješno.

– Građani i birači IX. izborne jedinice, posebice ovdje u Ličko-senjskoj županiji, neće zaboraviti da je Dražen Budiša 2000. godine išao u koaliciju sa SDP-om i doveo je SDP na vlast. Isto to gospodin Budiša želi i sada jer je nedavno izjavio da neće koalirati s HDZ-om. Vjerojatno radi nekakve kalkulacije kako bi ponovno doveo SDP na vlast. Dakle, poruka IX. izborne jedinice jest da ovdje vjerojatno neće proći prag,  a što se tiče SDP-a, omjer glasova, omjer rezultata, bit će isti kao i 2007. Mislim da je smiješno uopće spominjati da se HDZ boji Dražena Budiše – zaključio je.

Komentara 10

SB
sbiki13
13:32 21.10.2011.

ma molim vas taj milinović blabeće nezna od muke šta da kaže pa laže pa narode to vam je lopovski hadeze fuj----------

Avatar jwayne
jwayne
13:34 21.10.2011.

Milinoviću ajd se ti prvo sredi pa reci za koga ćeš glasati odnosno za koga nećeš glasati.... Ispast ćete smiješni na izborima!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
15:47 21.10.2011.

Gdje su ti lanci izdajniče?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije