Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene u policiji

Milenko Kalanj uskoro će postati novi načelnik PU karlovačke?

celic01_PXL_kar_291211.jpg
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
29.12.2011.
u 13:51

Prvi karlovački policajac Ćelić trebao bi, navodno, postati načelnik PU zadarske

Kako neslužbeno doznajemo, sadašnjeg bi načelnika Policijske uprave karlovačke Josipa Ćelića uskoro trebao zamijeniti Milenko Kalanj iz Odjela gospodarskog kriminaliteta. Ćelić bi, navodno, trebao postati prvi čovjek policije u Zadru. Neslužbeno doznajemo da je Milenko Kalanj već bio na razgovorima zbog novog radnog mjesta. Na mjesto načelnika htjela ga je imenovati već i Račanova vlada, a kao najveći doprinos depolitizaciji rada policije vlast mu pripisuje činjenicu da je kaznenom prijavom prozvao Branka Vukelića da je kao karlovački gradonačelnik sa zamjenikom zlorabio položaj i ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorio službene dokumente u slučaju gradnje Kauflanda. Time je, smatraju mnogi, pokazao veliku građansku i profesionalnu hrabrost.

– Nitko iz Zagreba nije sa mnom službeno razgovarao o tome niti sam bio na razgovoru. Činjenica je da je posao načelnika vrlo odgovoran i važan, pa bih, ako mi ga tko ponudi, morao jako dobro o tome razmisliti – kazao nam je Milenko Kalanj.

Komentara 6

BI
boli istina
14:11 29.12.2011.

Moj glas \"ZA\".Jedan izuzetno profesionalan policijski djelatnik.Bez presedana.

GI
girinjo
18:23 29.12.2011.

odličan policajac i čovjek,profesionalac,pravnik,nepravedno zapostavljen i od strane račana i hdza,imao je muda kad je malo tko imao...za ka apsolutno najbolje rješenje.

FE
festi
08:37 30.12.2011.

Sve je to OK ako čovjek ima takve vrline, ali kud baš M i l e n k o !? (kukurikuuuuuuuuu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije