Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN ROĐENDAN

Milenijska fotografija, bal na trgu i Cubismo za 431. rođendan grada

promenada
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
28.06.2010.
u 15:31

Organizator je Promenada klub, a bit će još mnogo događanja, poput velikog natjecanja plesača break dancea iz cijele Hrvatske.

Počelo je teniskim turnirom Bruno Majoli, nastavilo se veslačkom regatom, Prvenstvom Hrvatske u streljaštvu, Festivalom dobre zabave ArtiKA... To su neka od događanja kojima će biti obilježena 431. obljetnica Karlovca. Središnji događaj bit će 13. srpnja, kada će na Trgu bana Jelačića čak 431 plesni par otplesati valcer. Potom će Šime Strikoman snimiti "milenijsku fotografiju" plesača "složenih" u obliku sirene, kakva je na grbu grada Karlovca. Toga dana održat će se i veliko natjecanje u break danceu, a natjecat će se breakdanceri iz hrvatskih gradova. Navečer će se održati i koncert grupe Cubismo. Organizator i idejni začetnik ove lijepe manifestacije je sve aktivniji karlovački Promenada klub.

Parovi i pojedinci mogu se i internetom prijaviti za taj veliki plesni događaj. Zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić, pročelnica Hrvojka Božić, glumica Zrinka Cvitešić, glazbenik Hrvoje Rupčić i Igor Beketić iz Promenada kluba pozvali su Karlovčane da sudjeluju u jedinstvenom balu. Bez obzira na plesne vještine, svi su dobrodošli

Imena i slike svih sudionika prvoga karlovačkog bala bit će i u knjizi posebno tiskanoj za tu priliku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije