Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar apsurda

Matković: Ne želim u HDZ, to je kao da želite u ustaše 1945.

matković
07.07.2010.
u 16:56

Vama je cijena “samo” veća za 140 kuna, no za ljude s troje djece kojima je vrtić 1728 kuna, a žena radi za 2200, to je jako puno, rekao je Ivan Vuletić (HDZ).

Roditelji će boravak djece u vrtićima i dalje plaćati po cijenu uvećanoj 1. svibnja, odvoz otpada naplaćivat će se prema volumenu, a oporba osječkog Gradskog vijeća je – lijena! Zaključak je to izvanredne sjednice GV-a na kojoj je oporba tražila, a većina odbila vraćanje cijena vrtića i smeća na staro. Titulu lijenih, pak, dobili su nakon što je vijećnik dr. Josip Vrbošić (HSLS) zamolio da se redovna sjednica s 32 točke, zakazana odmah nakon izvanredne, održi danas.

Napustili sjednicu

 – Stručne službe i pročelnici naviknuli su raditi 12, 15 i više sati i nama nije problem raditi – rekao je gradonačelnik Krešimir Bubalo na što mu je Vrbošić uzvratio da je takvo nazivanje, u najmanju ruku, nekorektno. Sjednicu su potom napustili vijećnici HDZ-a i HSP-a. – Oporba je pokazala da je vrijedna, a sazivanje redovne sjednice kad i izvanredne pokušaj je da se naši zahtjevi razvodne – rekao je na odlasku Anto Đapić (HSP), a nakon što su odbijeni svi argumenti oporbe zašto ne smanjiti cijene. Umjesto toga, pročelnik Dražen Alerić nazvao ih je “teatrom apsurda”.

– Vama je cijena “samo” veća za 140 kuna, no za moje prijatelje s troje djece, gdje suprug radi za 3500 kuna, a žena za 2200 kuna, to je veliki iznos jer su morali platiti vrtić 1728 kuna. Supruga je zato dala otkaz i sad čuva djecu – rekao je Ivica Vuletić (HDZ) dogradonačelniku Ivanu Vrdoljaku koji je povećanje branio poskupljenjem energenata.

Lažne vreće za smeće

Nije nedostajalo ni niskih udaraca pa je predsjednik GV-a Gordan Matković rekao da “ne želi u HDZ jer to je kao da želite u ustaše ‘45.”. Josip Škorić (HDZ) zaključio je da se po ponašanju vidi tko je pohađao vrtić, a dr. Dragan Kovačević (HDZ) Bubalu poručio da se “izvrsno nadopunjuje s komarcima. Cijenama pije građanima krv danju, a oni noću”. Goran Mikan (SDP) upozorio je da se u sve prljavijem gradu pojavljuju lažne Unikomove vreće, a prvo donošenje odluke o odvozu, a onda cijena, Ivan Bešlić (HSP) ocijenio je načinom rada dvojice džeparoša. Jedan se nasloni na žrtvu, a drugi je pokrade.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
17:20 08.07.2010.

Umjesto da se traže riješenja, traži se svađa, dakle, gospodo rezultati.

OB
-obrisani-
17:41 07.07.2010.

“Ne želim u HDZ jer to je kao da želite u ustaše ‘45.\" Bravo Matković! Matković mi je od ove izjave još simpatičniji političar, a i do sad mi je bio OK. Mislim da ga ne bi bilo loše vidjetiti u Saboru, bez obzira na to što je na desnici. Što više ovakvih na desnici poput Matkovića, to bolje za Hrvatsku.

OB
-obrisani-
17:25 07.07.2010.

Hehehe! Mudar je Matković!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije