Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

"Masni zavoj" kod Remonta opasan je za život vozača

'21.04.2010., Sibenik - Sporni zavoj kod ulaza u Remont na koji se vozaci zale da nije dobro napravljen i da kada pada kisa vozila stalno izlijecu.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
28.04.2010.
u 21:50

Zavoj nije napravljen prema pravilima struke, a zbog masna asfalta lako završite u obližnjem jarku, tvrdi Hundić.

Svi znaju da su i loše ceste uzrok mnogih prometnih nesreća, a crne točke, nažalost, ima svaki grad, pa i Šibenik. Bizarna prometna nesreća u zavoju kod šibenskog Remonta, u kojoj, na sreću, nitko nije stradao, navela je vozača Anđelka Hundića iz Zagreba da upozori javnost na prometnicu koja je njega gotovo stajala života.

– Na zavoju u Ulici Velimira Škorpika stalno se događaju prometne nesreće. Prije svega, zavoj uopće nije napravljen prema pravilima struke, a kako je na tome mjestu masan asfalt, za svake kiše, dakle mokro plus masno, sigurno ćete proklizati i zbog nedostatka ograde završiti u obližnjem jarku. To se, nažalost, i meni dogodilo – kazao je Hundić i dodao kako je šok bio to veći kad mu je na kućnu adresu, unatoč prigovoru, policija poslala kaznu uz obrazloženje da je kriv za prometnu nesreću jer je prebrzo vozio.

– Vozio sam mnogo sporije nego što je dopušteno, točnije 50 kilometara na sat. Apsurdno je da baš na tome mjestu nema ni jednog prometnog znaka o ograničenju brzine, ali ni znaka opasnosti. Jednog će dana tu netko poginuti – dodao je Hundić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije