Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor u Istri

Ljenčarenje na stanciji ili u golf-resortu plaća se zlatom

Golf
VL
29.04.2010.
u 14:52

Sedmodnevno uživanje u golfu na Brijunima, sa smještajem u fažanskom hotelu, stoji 921 euro za dvije osobe. Beograđanima agencija Kon-tiki ovo ljeta nudi Opatiju za 500 eura, ali za dvije osobe!

San istarskih turističkih djelatnika, ali i istarskoga župana Ivana Jakovčića da Istra bude mala, slatka, a pritom skupa destinacija za odmor, sve je više java. Uz razvikane brijunske vile, gdje dnevni najam stoji i više od 2000 eura, skupe su i stancije, poput stancije Meneghetti, koja se ovo ljeto nudi za 7350 do 9800 eura za sedam dana. No, kako mnogi turisti iz Europe rado ljetuju, a nemaju previše novca, na internetu traže pristupačan smještaj na moru.

Vodeći – Rovinj i Poreč

Na stranicama danske i njemačke agencije Cofman, koja nudi približno 80.000 kuća u cijeloj Europi, istarske kuće po cijeni visoko kotiraju. Kuća od 40 kvadrata u Puli sedam dana gosta će u sezoni stajati 620, a kućica iste veličine u Rovinju stoji za kolovoški odmor čak 910 eura. Neznatno veća kućica u Rovinju, od 50 četvornih metara, pak, stoji 1200 eura za sedam dana. U Poreču se skromna kuća od 30 četvornih metara daje u sedmodnevni najam za 810 eura, a ona od 40-ak četvornih metara stoji približno tisuću eura.

Ljetovanje u Maroku

Ima, naravno, i jeftinijih ponuda, ali u usporedbi s ljetovanjem u Maroku ili Tunisu, istarske su kuće preskupe. U tim dvjema afričkim zemljama kuću od 40 do 60 kvadrata za sedam dana ljeti možete unajmiti za stotinjak eura. Najskuplje je u Istri uživanje u golfu. Pulska agencija Vanis golf ovih dana nudi tri noći u Resortu Kampinski za 750 eura za dvije osobe, a u srpnju isti aranžman stoji 920 eura. Sedmodnevno uživanje u golfu na Brijunima, sa smještajem u fažanskom hotelu, stoji 921 euro za dvije osobe. Beogradska agencija Kon-tiki, pak, kao hit-ponudu ima 7 dana u jednom opatijskom hotelu za 494 eura. Bonus je u tome što jedna osoba plaća, a ljetuju dvije!

Ključne riječi

Komentara 1

OE
oetzi
12:37 03.05.2010.

Pa to nije ni preskupo, ako je servis u redu. U Francuskoj ljeti, ili zimi u Austriji ili Svicarskoj takve kuce ili Apartmani kostaju i vise i tesko ih je dobit, sve godinu unaprijed prodano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije