Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jovan ajduković

'Licemjerno je od Pupovca što se čudi jer nije dobio Nikolićev poziv'

jovan ajdukovic
Branimir Bradarić
14.06.2012.
u 12:50

Licemjerno se sada, poput Pupovca, čuditi kako to da on nije pozvan na inauguraciju kada je svega nekoliko dana prije javno podržavao drugog kandidata i govorio da Nikolić mora promijeniti svoju retoriku i politiku, kazao je Ajduković.

– Na predsjedničkoj inauguraciji Tomislav Nikolić nije pozvao na bilo kakvo rušenje SDSS-a i Milorada Pupovca, ali je svakako da se u budućnosti mogu očekivati promjene odnosa službenoga Beograda prema političkim opcijama sa srpskim predznakom u Republici Hrvatskoj. Kakve će te promjene biti i u kojem opsegu, to ćemo vidjeti – rekao je Jovan Ajduković, predsjednik Naše stranke iz Vukovara.

Podsjetio je i da je Milorad Pupovac javno podržao Borisa Tadića i Demokratsku stranku na izborima, dok su Naša stranka, Demokratska partija Srba i Srpska narodna stranka podržali listu Tomislava Nikolića te da su čelnici svih tih stranaka bili pozvani u Beograd na inauguraciju.

– Licemjerno se sada, poput Pupovca, čuditi kako to da on nije pozvan na inauguraciju kada je svega nekoliko dana prije javno podržavao drugog kandidata i govorio kako Nikolić mora promijeniti svoju retoriku i politiku – kaže Ajduković koji je godinama bio visoki dužnosnik SDSS-a. Siguran je i da će Nikolićev izbor značiti i kraj, kako je rekao, određene diskriminacije Beograda prema političkim strankama sa srpskim predznakom koje djeluju u Hrvatskoj. Kaže da je sukladno takvoj politici za DS i Borisa Tadića postojao samo SDSS i Milorad Pupovac, dok svi drugi gotovo da i nisu imali pravo glasa ili ih se ništa nije pitalo.

– Sada se to mijenja i to očigledno smeta gospodi iz SDSS-a. Međutim, sigurno je i da na ovome nećemo stati te da uskoro krećemo u ujedinjenje srpskih stranaka u Hrvatskoj koje će se zajedničkom listom na sljedećim izborima suprotstaviti SDSS-u. Postoji i mogućnost stvaranja jedne nove stranke sa srpskim predznakom koja bi predstavljala Srbe u Hrvatskoj i bila suparnik SDSS-u i Miloradu Pupovcu. Nju bi činili predstavnici svih srpskih stranaka osim SDSS-a – najavio je Ajduković.

Komentara 5

ZA
zagabria1
13:10 14.06.2012.

dobro Ajdukovicu podrzali ste Nikolica koji vam je obecao Srbiju do Karlobaga- A sta ako ne ispuni obecanje, sta cete onda?

Avatar marnie
marnie
13:14 14.06.2012.

Visoki dužnosnik SDSS-a? A to se tako sada zove ?

NE
neverane
13:14 14.06.2012.

Ova stranka je podržala četničku ideologiju i još očekuje miran suživot sa Hrvatima?Ajte u Srbiju četnikovat da vas naše oči više nikad ne vide.Zbilja je zaštitni znak Srba đon,ali ne onaj na njihovim opancima,već na obrazu.Sva sreća da će nas Šengenska granica odvojit od primitivizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije