Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na alci

Konj zbacio alkara, zaletio se u publiku i ozlijedio Sinjanina

Marko Popović
Igor Kralj/PIXSELL
05.08.2012.
u 20:37

Konj je udario Branka Ezgetu, prvog alkarskog armbašu u neovisnoj Hrvatskoj. U pomoć su mu priskočili liječnici koji su se našli među gledateljima.

Na kraju alkarskih svečanosti tijekom svečanog mimohoda alkara i njihovih momaka ulicama Sinja konj alkara Tina Radanovića je pao, zbacio jahača i preplašeno se zaletio među ljude te je udario je Branka Ezgetu, prvog alkarskog armbašu u neovisnoj Hrvatskoj.

U pomoć su mu priskočili liječnici koji su se našli među gledateljima. Hitno je prebačen u Klinički bolnički centar u Splitu gdje će biti podvrgnut operaciji. Navodno je ozlijeđeno i jedno dijete, međutim, ozljede su lakše prirode. -Nemamo nikakvih informacija. Znamo da je Ezgeta hospitaliziran, a djetetu je pružena pomoć i otišlo je kući. Konj se poskliznuo, pao i nagnječio malo i alkara. Međutim, on je dobro - rekao nam je Ante Botić iz Viteškog alkarskog društva.

Komentara 18

AN
antezg
21:40 05.08.2012.

Konj da ozlijedi arambašu? Priče za djecu....To je arambaša ozlijedio starog konja.

PO
ponor
21:52 05.08.2012.

Gradonačelnik je barem pedeset puta zamoljen da raščisti trg od stolova i suncobrana koji će se, kako je krenulo, uskoro sresti na njegovoj polovici. Ali ništa... važno je da grad dobije svojih parsto kuna, pa i na Alku. Žalosno.

KO
Kora
21:30 05.08.2012.

Index.hr ima opširniju vijest i video snimku! Prava panika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije