Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Županijskoj komori

Koestlin, Hittner i SAB dobitnici Zlatne kune za 2011. godinu

'25.10.2012., Bjelovar - Na svecanoj sjednici Gospodarskog vijeca Hrvatske gospodarske komore najuspjesnijim tvrtkama i pojedincima za postignute poslovne rezultate dijeljene su prestizne nagrade Zlat
'Damir Spehar/PIXSELL'
25.10.2012.
u 15:51

Na sjednici se čuo i podatak da za prvih devet mjeseci gospodarstvo bilježi čak 25 posto manji prihod u odnosu na to razdoblje lani

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Bjelovar jučer su uz nazočnost brojnih gostiju i uzvanika najuspješnijim tvrtkama i pojedincima dodijeljena tradicionalna priznanja Zlatna kuna. Tako je za uspješno poslovanje u 2011. godini u konkurenciji velikih tvrtki Zlatna kuna pripala bjelovarskom Koestlinu, u konkurenciji onih srednjih Tvornici traktora Hittner, dok se među malim tvrtkama priznanjem okitila daruvarska tvrtka Sab. Za izuzetan doprinos razvitku gospodarstva posebna priznanja iz ruku predsjednika HGK Nadana Vidoševića primili su Dinko Klasan, vlasnik bjelovarske tvrtke Troha-Dil, najvećeg proizvođača plastične stolarije u Hrvatskoj, i Mijo Sabolić, vlasnik daruvarske tvrtke Poljodar tim.

Osim dodjele priznanja na sjednici se govorilo i o stanju gospodarstva na ovom području, pri čemu su se mogli čuti nimalo ohrabrujući podaci.

– Prema pristiglim podacima ukupni prihodi gospodarstva ove županije u prvih devet mjeseci manji su za čak 25 posto u odnosu na isto razdoblje lani - priopćio je Zlatko Kufner, predsjednik Županijske komore Bjelovar, iznoseći nimalo optimističnu ocjenu aktualnog stanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije