Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgađanje sjednice

Kerum: Teret odgovornost za Hajduk neću nositi!

\'27.12.2011.,Split,  Gracko vijece donosenje proracuna za 2012 godinu. Gradonacelnik Zeljko Kerum Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanović/Pixsell
30.05.2012.
u 09:04

Moj je cilj da se odluka o Hajduku donese konsenzusom svih splitskih vijećnika

U povodu konferencije za novinare Kluba vijećnika SDP – HNS na kojoj je izražena sumnja u namjeru da se donošenjem odluke o kreditu na idućoj sjednici splitskog Gradskog vijeća pomogne HNK Hajduku,splitski gradonačelnik Željko Kerum uputio je priopćenje u kojem piše:

"Moj je cilj da se odluka o Hajduku donese konsenzusom svih vijećnika Splita. Vijećnici vladajuće stranke u državi, a oporbene u Splitu, izrazili su nepovjerenje u namjeru Grada da se kreditom pomogne Hajduku . Nazvali su to špekulacijom i izrazili sumnju da se sve ovo radi kako bi se Hajduk prodao nekome za 1 kunu. Opravdanje za to im je da nisu dobili kompletne materijale i dokumentaciju iz koje bi iščitali pravo stanje u Hajduku. Ja taj teret sumnje i tu odgovornost za Hajduk neću i ne želim nositi i zato tražim da se sjednica Gradskog vijeća na kojoj je Hajduk glavna točka dnevnog reda, a koja je zakazana za petak, odgodi za 10 dana dok svim vijećnicima ne bude dostavljena sva dokumentacija da je mogu proučiti i da mogu donijeti odluku iza koje će stati. Odluka o Hajduku mora se donijeti dogovorom svih vijećnika.“

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vital
11:14 30.05.2012.

što nije prepustio teret kada je onako bahato postavljao još bahatijeg Svagušu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije