Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN za prekršaj

Kažnjen vozač mercedesa parkiranog na zebri - sa 300 kuna

mercedes
Snimio čitatelj VL-a
02.04.2010.
u 13:07

Na temelju objavljenih fotografija u Večernjem listu pronašli smo 44-godišnjeg Zagrepčanina i uručili mu prekršajni nalog od 300 kuna - rekla je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Zahvaljujući Večernjem listu i vjernom čitatelju identificiran je i kažnjen vozač koji je prije nešto više od tjedan dana svoj mercedes parkirao na zebri u središtu grada. Zagrepčanin se nije obazirao na dovikivanje ostalih sudionika u prometu koji su čekali na semaforu na križanju Đorđićeve i Palmotićeve te, odmahnuvši rukom, krenuo dalje svojim putem.

Uručen prekršajni nalog
- Na temelju objavljenih fotografija u Večernjem listu pronašli smo 44-godišnjeg Zagrepčanina i uručili mu prekršajni nalog od (samo - op.a.) 300 kuna - rekla je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba, koja je zahvalila i čitatelju i našem listu na pomoći.

>>Mercedes ostavio na zebri u središtu grada i otišao!

Prometni se incident dogodio u ranim poslijepodnevnim satima kada gradom prometuje veliki broj osobnih vozila. No, ni ta činjenica nije spriječila sredovječnog muškarca da zablokira cijeli desni trak Đorđićeve.

Važna suradnja
Iznad zakonskih odredbi vozač je bio samo u tome trenutku pa iako policijska patrola nije zatekla automobil na navedenom mjestu, a kažnjen je poslije. Unatoč tome što je nemoguće naplatiti veću globu, nadamo se da će nesavjesni vozač naučiti lekciju i sljedeći put svoj automobil parkirati na za to predviđenom mjestu kao što to čine i ostali.

- Suradnja građana s policijom vrlo nam je važna i pozivamo građane da nas obavijeste o nesavjesnom postupanju ostalih vozača kako bi ih se moglo sankcionirati - zaključila je Ljuba.

Ključne riječi

Komentara 60

NE
nergal
09:40 03.04.2010.

Jadan, nikad se neće oporaviti od ove kazne!

EF
efzg0184
15:53 02.04.2010.

m@gic, vidiš ja se dam kladit da nema veze s hercegovinom.

UM
umag
13:23 02.04.2010.

štos je u tome da tih 300 kuna država neće nikada naplatiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije