Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dom

Karlić: Vjerujem da će radovi biti nastavljeni za nekoliko mjeseci

mladen karlic,portal
Goran Ferbezar/PIXSELL
05.06.2013.
u 09:41

Između Grada Vinkovaca, kao investitora i vinkovačke tvrtke Zidar koja je u međuvremenu otišla u stečaj, vodi se spor na Trgovačkom sudu u Osijeku.

Zbog stečaja podizvođača angažiranog u izgradnji Hrvatskog doma u Vinkovcima, još prošle godine prekinuti su tek započeti radovi, a između Grada Vinkovaca, kao investitora, i vinkovačke tvrtke Zidar koja je u međuvremenu otišla u stečaj, vodi se spor na Trgovačkom sudu u Osijeku. To su razlozi zašto je gradilište u središtu Vinkovaca bez radnika i strojeva, objašnjava gradonačelnik Vinkovaca, Mladen Karlić.

– Problem je nastao oko arheoloških iskopavanja koje smo obvezni provesti i kada nam je Zidar, kada je vidio da će imati više posla, zaračunao te poslove deset puta više nego je ugovorom dogovoreno, a mi nismo na to htjeli pristati pa su nas tužili. Već je održano jedno ročište i za sada imamo razloga za optimizam i vjerujem da će radovi biti nastavljeni za nekoliko mjeseci – kaže gradonačelnik Karlić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije