Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDS

Kajin: "Glas za Cuccurina je glas za HDZ!"

\'za pokrij....06.11.2007 rijeka......suceljavanje ....damir kajin snimio...goran kovacic\'
Arhivska fotografija
03.10.2011.
u 15:36

Kada bi svi u Hrvatskoj imali problema kao Istra, Hrvatska ne bi imala problema, kazao je danas u Puli D. Kajin, zadovoljan rastom istarskog izvoza u prvih sedam mjeseci ove godine.

Kada bi svi u Hrvatskoj imali problema kao Istra, Hrvatska ne bi imala problema, kazao je danas u Puli Damir Kajin, saborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a navodeći podatak da je u Istarskoj županiji izvoz u sedam mjeseci ove godine porastao za 28 posto i iznosio 920 milijuna kuna. Bilo bi sjajno, dodao je, kada bi Istarska županija uspjela zadržati sadašnje trendove. Kajina brinu negativne gospodarske prilike u Hrvatskoj i EU koje bi, kazao je, za sobom mogle povući i Istru. Ono što najviše zabrinjava Kajina nije izvozno orijentirano istarsko gospodarstvo, koje predstavlja 1/6 ukupnog hrvatskog izvoza, već uvoz.

– Pad uvoza govori da uslužni sektor, prije svega trgovina, stagnira. Opada osobna potrošnja. Politički trenutak u Hrvatskoj tjera ljude da štede. Bez osobne potrošnje nema razvoja – zaključio je Kajin napominjući da je u ovom trenutku u Istarskoj županiji najpotrebnije sačuvati intenzitet investicija. Osvrnuo se i na premijerku Kosor.

– Njezino neartikulirano arlaukanje oko obračuna s Istrom i Rijekom govori da su neki u Vladi silno zabrinuti za svoju budućnost. Da nije tako, ne bi nastupali obranaški – kazao je Kajin. Dodao je da je politika obračuna putem pravosuđa jednaka politici totalitarizma, ali se od HDZ-a, zaključio je Kajin, drugo i ne očekuje. Komentirao je i Ladonjine predizbore.

– S obzirom na činjenicu da Cuccurin nije dio Kukuriku koalicije, glas za njega glas je za HDZ. Što se tiče ovih plakata Kukuriku?... Kukulele? Cuccurin, mogu konstatirati da tim plakatima Ladonja poručuje da je unaprijed poznat pobjednik njihovih predizbora te da su oni samo farsa i igrokaz za javnost – kazao je Kajin.

Ključne riječi

Komentara 7

PE
peljar
21:02 03.10.2011.

Glas za tog mangupa iz Tvornice duhana Rovinj je glas za ozakonjenje kriminalne pretvorbe i privatizacije u kojoj je debelo svojim gramzljivim prstima sudjelovao i taj momak koji bi sad u politiku. Neće dugo, jer se i njemu ovih dana priprema zajednička soba s njemu ravnim ratnim profiterima. Taj se pretvorbeni ratni profiter budi noću nečiste savjesti, jer mu neki glas neprekidno pjeva: \"Dođi u Lepoglavu...\"

Avatar bereza
bereza
22:28 03.10.2011.

U društvu slijepaca, ćoravac je kralj! Tako je i s Istrom u Hrvatskoj. U Istri je nešto bolje nego u ostatku Hrvatske, ali IDS nije jako različit od hadezeja niti su im metode jako različite. Cuccurin je tajkunčić stvoren pretvorbom i privatizacijom koji se protiv Jakovčića buni zbog osobnih, a ne ideoloških razloga. Jer, Jakovčić je u Istri \"kum\", a Cuccurin bi to htio postati. Tja, ovo je naše prokletstvo! Umjesto da se na izborima bira najbolje, moramo birati one za koje se samo možemo nadati da će biti manje loši.

SM
smjeskoh
17:57 03.10.2011.

Gle ovog zvoneta što se uspalio, valjda još samo njemu nije jasno da je posljednje leglo komunja*ra njegov HDZ. A i Kajin je originalan: okrenuo je parolu HSLS-ovca Kosora. Originalan kao i uvijek. Svaka njegova izjava podsjeća na prdac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije