Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO SVE IGRA NA SP-u

Jugoslavensku zastavu izvjesio na balkon kuće

jugoslavenska zastava
Čitatelj
01.07.2010.
u 16:50

Nogometni zaljubljenik pravdao se da je zastavu sa zvijezdom petokrakom izvjesio slučajno.

VIROVITICA – Stanovnik Suhopoljske Borove nemalo se iznenadio kada mu je danas poslije podne pred kućom stao automobil s policajcima koje su susjedi obavijestili da im susjed vrijeđa nacionalne osjećaje. Susjed moreplovac, zaljubljenik u nogomet, kako je rekao policajcima, zbog aktualnoga Svjetskog nogometnog prvenstva izvjesio je na svoj balkon zastave raznih država koje je prikupio ploveći svjetskim morima.

Osim zastave Kostarike, Kameruna i drugih na njegovu se balkonu našla i zastava bivše Jugoslavije koju je ipak morao ukloniti.

Nogometni zaljubljenik pravdao se da je zastavu sa zvijezdom petokrakom izvjesio slučajno.

Ključne riječi

Komentara 281

BO
boston
18:24 01.07.2010.

Ko nije zelio zivjeti u Jugi, otisao je. Oni koji su ostali, bili su u \"partiji\", maznuli jeftine stambene kredite, badava stanove, uzivali u \"odmaralistima\" na moru, i sad se nesto bune. Danas se mozemo \"skucit\" kod roditelja dok neumru, treba nam prehrambeni kredit, a o moru mozemo samo sanjati. Normalno, ako vec nemamo nesto tamo od prije 1991. Izvrsite anketu koliko nas danas zeli otici!!!

MA
mališa
18:28 01.07.2010.

To je bila zastava međunarodno priznate i veoma poštovane zemlje u svetu. Hrvati, sram vas bilo, to je bila i vaša zastava. Pljujete sami po sebi i svojim precima.

UK
Ugo Kajvez
20:57 01.07.2010.

01.07.2010. u 19:26h omot71 . Isto kako su SFRJ komunisti pisali da je u jasenovcu ubijeno 700 000 ljudi (radi ratne reparacije od njemačke) tako i danas se mogu brojke mlatiti opet vjerojatno u političke svrhe ............ i to što si napisao može ali i NETREBA biti točna istina .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije